alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Y-3 · Sko

 
[43]
Y-3 GSG9 Low SvartY-3 GSG9 Low Svart

Y-3 GSG9 Low

Y-3

Y-3 GSG9 SvartY-3 GSG9 Svart

Y-3 GSG9

Y-3

Y-3 Takumi Sen 10 SvartY-3 Takumi Sen 10 Svart

Y-3 Takumi Sen 10

Y-3

Y-3 Rivalry HvitY-3 Rivalry Hvit

Y-3 Rivalry

Menn Y-3

Y-3 Nizza Low SvartY-3 Nizza Low Svart

Y-3 Nizza Low

Damer Y-3

Y-3 Water Slide HvitY-3 Water Slide Hvit

Y-3 Water Slide

Y-3

Y-3 Water Sandaler SvartY-3 Water Sandaler Svart

Y-3 Water Sandaler

Y-3

Uredd stil og innovative vibber med Y-3-sko

Samarbeidet mellom Yohji Yamamoto og adidas har produsert noen av de kanskje mest innovative silhuettene innen sportsmote, og kolleksjonene fortsetter å komme. Den japanske designeren og adidas har som alltid som mål at du skal kunne bygge din egen stil og ditt eget uttrykk, og hvor er vel bedre å starte enn med skoene? Y-3-skoene i disse kolleksjonene henter frem både nye og klassiske silhuetter, og legger til detaljer og trekk for å lage noe som både er helt nytt og helt gjenkjennelig. Bruken av moderne demping, støtte og funksjoner sammen med klassiske materialer blir til en vinner i versjonene av velkjente silhuetter. Hypermoderne materialer og futuristiske følelser i høytytende modeller laget for performance tar både stil og trening til nivåer som man ikke kunne forvente.

Mote og sport hånd i hånd med Y-3 og adidas

adidas er kjent for å sette i gang samarbeid med noen av verdens beste artister og designere, og alt fra hip-hop-legender til verdens beste idrettsutøvere har satt sitt preg på forskjellige kolleksjoner. Med Y-3-sko finner du kreasjoner der fokuset er rettet fremover, og som designeren selv sier, så er det fortiden som informerer fremtiden. Det er lett å se at den eksepsjonelle, japanske motekunstneren har en ufornektelig visjon. Mesh og Primeknit, resirkulerte materialer og teknisk Boost-demping sammen med klassisk skinn og tekstil kombineres med dristige farger og plattformsåler, tykke materialer eller gjennomskinnelige såler, uventede snittlinjer og såler som man ellers ikke finner utenfor proffenes versjoner. Her er det mye å jobbe med når du skal bygge antrekket – eller hele stiluttrykket ditt, for den saks skyld. I kolleksjonene med Y-3-sko finner du modeller som passer til alt fra løpebaner til audiens hos majesteter, så det burde ikke være noe problem å plukke seg ut favoritter. Det uventede lurer alltid rett rundt hjørnet når vi snakker om Y-3-skoene, og det er på tide at du oppdager dem også.