alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
GRATIS LEVERING OVER KR 250 OG 100 DAGERS RETUR
Ekspresslevering

Y-3 · Sko

 
[36]

adidas Y-3-sko

Avantgarde-kunstneren Yohji Yamamoto og adidas har i samarbeid utarbeidet adidas Y-3 – et undermerke av adidas fylt med eklektiske kolleksjoner med elegante treningsklær og sofistikerte silhuetter, tungt inspirert av Yohji Yamamotos moderne tolkninger av klassiske designkoder, og hans utforsking av former og proporsjoner.

adidas Y-3-sko – sko i samarbeid med eklektiske Yohji Yamamoto

Først etter Yohji Yamamoto hadde fullført en grad innen rettsvitenskap i 1966, bestemte han seg for å følge sin mors fotspor inn i motebransjen og studere klesdesign. Han begynte smått i sin mors butikk i Tokyo, men fullførte raskt en grad og mottok støtte til å reise til Paris, hvor han i 1980 åpnet sin første butikk. Hans eklektiske stil fikk raskt fotfeste blant anerkjente industrinavn, og har siden fått en global følgerskare som har gjort ham til en naturlig samarbeidspartner i utviklingen av alt fra taekwondo-sko og rugbytrøyer til skjørt, bukser og hettegensere.

Kombiner trening og mote med adidas Y-3-sko

Du finner en rekke sko egnet til blant annet løping og taekwondo fra adidas Y-3. Ta for eksempel en titt på Yohji Yamamotos tolkning av løpeklassikeren adiZero, hvor skinn og mesh møtes i en stilren og minimalistisk stil, samtidig som adidas’ beste teknologi er integrert fra hæl til topp, eller progressive Kaiwa, hvor inspirasjonen er hentet fra adidas-arkivene. Du finner også basketsko og fritidssko i innovativt design, hvor Yamamotos japanske bakgrunn stråler gjennom.

Sjekk gjerne også ut de lette og sammenleggbare skoene Y-3 Ren – stilige treningssko i en strømlinjeformet silhuett drevet av moderne innovasjon, med lette materialer og en robust yttersåle for godt grep og utmerket stabilitet. For kampsportsentusiaster er Y-3 Taekwondo-skoene et utmerket valg.