alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Y-3

 
[157]

Get a taste of Japanese culture with the adidas Y-3 range of sporty streetwear. Carve out your own inimitable style with our range of Y-3 clothes and accessories for all ages and sizes.

1 / 4
Sideav 4

Sporty, edgy og urbant: Y-3 adidas for sporty mennesker

Mote og sport blandes sammen til autentiske avant-garde kolleksjoner når adidas slår seg sammen med den ikoniske, japanske designeren Yohji Yamamoto. Navnet reflekterer dette samarbeidet. Yohji Yamamoto representeres av bokstaven Y og 3-tallet spiller på adidas sine klassiske 3-Stripes. Samarbeidet startet helt tilbake i oktober 2003, og kolleksjonene er like aktuelle den dag i dag. Du finner et stort og spennende utvalg av klesplagg og sko, slik at du kan mikse og matche som du selv ønsker. Du kan også kle deg i omtrent alt fra topp til tå med Y-3 adidas, dersom du ønsker det. Plaggene har et sporty preg, og de sklir uanstrengt inn i garderoben til alle som elsker å leke seg med streatwear-stilen. Skoene løfter garantert omtrent ethvert antrekk til nye høyder. De fås med kule detaljer som Y-3 logo på pløsen og signaturen til Yohji Yamamoto.

Lek deg med urban mote: adidas Y-3

Dette er produkter for deg som ikke er redd for å eksperimentere og uttrykke din personlige stil. Til tross for at klær og sko fra Y-3 adidas har en iøynefallende og særegen stil, er det lett å tilpasse dem til den enkeltes garderobe. Du toner dem opp og ned ved å kombinere plagg og annet tilbehør. Jeans, skjørt og leggings til urbane Y-3 sko styler antrekket opp, mens joggebukser og treningstights gir deg en gjennomført sporty stil. Du finner også edgy hettegensere og jakker med dristige motiv, fullført i deilig collegestoff for full komfort.

Ta godt vare på dine nye designerklær fra adidas

Vakre designerklær fortjener å bli tatt godt vare på. Vi anbefaler derfor at du sjekker vaskeanbefalingene. Sko og jakker kan renses ved at du tørker over dem med en våt klut for å fjerne de verste flekkene. Husk på at tørketromling kan forårsake tidlig slitasje, og du bør derfor bruke lav varme.