adidas
GRATIS LEVERING OVER KR 250 OG 100 DAGERS RETUR

adidas Y-3

 
[141]
1 / 3
Sideav 3

adidas Y-3

Avantgarde-kunstneren Yohji Yamamoto og adidas har i samarbeid utarbeidet adidas Y-3 – et undermerke av adidas fylt med eklektiske kolleksjoner med elegante treningsklær og sofistikerte silhuetter, tungt inspirert av Yohji Yamamotos moderne tolkninger av klassiske designkoder.

adidas Y-3 – et samarbeid med eklektiske Yohji Yamamoto

Først etter Yohji Yamamoto hadde fullført en grad innen rettsvitenskap i 1966, bestemte han seg for å følge sin mors fotspor inn i motebransjen og studere klesdesign. Han begynte smått i sin mors butikk i Tokyo, men fullførte raskt en grad og mottok støtte til å reise til Paris, hvor han i 1980 åpnet sin første butikk. Hans eklektiske stil fikk raskt fotfeste blant anerkjente industrinavn, og har siden fått en global følgerskare som har gjort ham til en naturlig samarbeidspartner i utviklingen av alt fra taekwondo-sko og rugbytrøyer til skjørt, bukser og hettegensere.

Kombiner trening og mote med adidas Y-3

Du finner en rekke klær og sko egnet til løping og andre treningsformer fra adidas Y-3, som de lette og sammenleggbare skoene Y-3 Ren – stilige treningssko i en strømlinjeformet silhuett drevet av moderne innovasjon med lette materialer, og en robust yttersåle for godt grep og utmerket stabilitet. Ta også en titt på Yohji Yamamotos tolkning av løpeklassikeren adiZero, hvor skinn og mesh møtes i en stilren og minimalistisk stil, samtidig som adidas’ beste teknologi er integrert fra hæl til topp, eller progressive Kaiwa, hvor inspirasjonen er hentet fra adidas-arkivene.

Møt hverdagen i en sportsinspirert stil

Yamamotos eklektiske kjennetegn er tungt tilstede i utvalget sportsinspirerte fritidsklær fra adidas Y-3. Du finner for eksempel kjoler inspirert av de klassiske elementene fra treningsjakker, men oppgradert og videreutviklet i en sofistikert stil som matcher adidas’ avslappede stil, og samtidig bevarer Yamamotos mer innovative tolkninger. Du finner også plagg som t-skjorter, fotballtrøyer og bukser som er utmerket til både trening og hverdags.