alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

TERREX · Tilbehør

 
[39]
TRX SPD HIKE BP FlerfargetTRX SPD HIKE BP Flerfarget

TRX SPD HIKE BP

TERREX

Terrex Ryggsekk BrunTerrex Ryggsekk Brun

Terrex Ryggsekk

TERREX

adidas Terrex-tilbehør

Glad i å tilbringe tid ute i naturen? Med et så vakkert naturmangfold som Norges skulle det bare mangle at nordmenn utvikler en sterk tilhørighet til naturen, og tilbringer mye tid ute. Sørg for at du holder deg komfortabel på tur og får fokusert på nettopp det gledelige med å være ute i frisk luft ved å pakke alt du trenger av turutstyr og tilbehør fra adidas Terrex – og har egnede sekker å pakke alt i.

adidas Terrex-tilbehør

Du finner alt du trenger av adidas Terrex-tilbehør og turutstyr i nettbutikken. Velg mellom en rekke varmeisolerende luer og pannebånd, praktiske caps, og superkomfortable sokker med integrert demping og støtte i fotbuen. Det sikrer en unik passform og økt komfort under turer i terrenget, klatring og andre fritidsaktiviteter.

Pannebånd og luer fra adidas Terrex

Møt elementene med en varm og komfortabel adidas-beanie med en stor utvendig Terrex-logo og et mykt innvendig fleece-fôr – en perfekt kombinasjon for deg som vil vise at du liker deg utenfor allfarvei. Alternativt kan du gå for et komfortabelt pannebånd, som sikrer lett varme for aktiviteter i kjølig vær. Den myke og lette konstruksjonen i fukttransporterende Climalite-materiale sikrer at du holder deg komfortabel uten et distraherende fuktlag under treningsøkten, mens refleksdetaljene bidrar til å holde deg sikker og trygg når du går, løper eller sykler langs veien.

Terrex-sekker til klatring og terrengløping

Pakk lett og hold fokus på dagens mål med strømlinjeformede sekker og hydreringssekker i utvalget adidas Terrex-tilbehør. Klatresekken har en ergonomisk bakplate som bidrar til å distribuere belastningen jevnere, og har et hovedrom med rullelukking samt daisychains på begge sider, slik at du enkelt kan feste utstyret, men samtidig ha det enkelt tilgjengelig underveis. En hydreringssekk er særlig nyttig for terrengløpere, og sekken er hydreringskompatibel med ruting for slange, og har to lommer til flasker. Sekkene er dessuten utviklet med bakpanel i mesh, som flytter varme og fuktighet bort fra kroppen slik du holder deg komfortabel under økten.