alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Sportswear · Tilbehør

 
[118]
adidas Launch 2024 Spring Summer ZNE image

adidas Z.N.E. In the moment

Sportswear gets a new stance. The new adidas Z.N.E. collection brings the comfort of sportswear into everyday life, allowing you to stay present – wherever the moment takes you.
Logo Beanie SvartLogo Beanie Svart

Logo Beanie

Sportswear

1 / 3
Sideav 3

adidas Athletics-tilbehør

Forbered deg på et nedtonet og klassisk uttrykk med tilbehør fra adidas Athletics-kolleksjonen, hvor alt av sekker, bager og annet tilbehør strippes back to basics for et enestående fokus på det som er viktigst: treningen! Du finner blant annet dette blant adidas Athletics-tilbehøret i nettbutikken:

Ryggsekker og duffelbager

De klassiske ryggsekkene fra kolleksjonen av adidas Athletics-tilbehør har en enkel og stilig utforming med flere lommer og plass til alt du skulle ha behov for i en travel hverdag – enten det er til skole, fritidsaktiviteter eller trening. Du finner det ikoniske 3 Stripes-uttrykket på siden eller foran, og du kan velge mellom en rekke farger og mønstre. Med en justerbar skulderstropp og en slitesterk utforming er duffelbagene fra adidas Athletics perfekt for deg som tar treningen seriøst. Her har du plass til alt av treningsutstyr, du har til og med et eget rom i mesh til drikkeflasken. Velg mellom minimalistisk svart, eller mer spreke farger som blå og rosa. De finnes også i ulike mønstre.

Skuldervesker

Har du behov for en liten veske med plass til det aller viktigste? Se etter Organizer Bag, som har både skulderstropp og bærehåndtak slik at du enkelt kan ta den med deg på farten, og samtidig ha full kontroll over eiendelene dine. Disse slitesterke veskene er laget i 51 % resirkulert polyester og kommer i tre stilige farger.

Skoposer

Synes du det er greit å ha skoene atskilt fra klærne dine etter trening? Da er skoposene fra adidas Athletics med ventilerende mesh-lag og enkel bærestropp et utmerket valg. Bare sleng skoene oppi – og se stilig og sporty ut mens du gjør det!