alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Sportswear · Damer

 
[1457]

Own the elements

Whatever adventures you’ve got planned, stay prepared with MYSHELTER COLD.RDY weather-protective jackets. Designed with triple insulation made to handle the elements, MYSHELTER COLD.RDY delivers a cocoon feel of shelter from the cold, so you’re free to take the long way home.

adidas Athletics til damer

Hold det enkelt med adidas’ essensielle kolleksjon adidas Athletics. Med et utvalg av basisplagg og stilige must-haves i enkel design har adidas Athletics-kolleksjonen blitt helt sentral i utformingen av basisgarderoben – for alt fra treningstøy til hverdagsklær. Her finner du et utvalg av det du kan forvente av klær, sko og tilbehør fra adidas Athletics til damer.

Vareutvalget fra adidas Athletics til damer består blant annet av

  • treningsjakker, fritidsjakker og hettegensere
  • vannavstøtende jakker og vindjakker
  • treningstopper, gensere og overdeler
  • gymbager, duffelbager og sekker
  • tights, shorts, treningsbukser og joggebukser
  • sports-BH-er
  • treningsdresser

adidas Essentials – alt du trenger til basisgarderoben

Alt du trenger av basisplagg til trening og hverdag – fra tights til topper og sekker – finner du i Essentials-serien, som er en del av adidas Athletics til damer. Her finner du superkomfortable bukser i bomull- og fleecemiks, minimalistiske tights med 3-Stripes i jerseystoff og enkle hettejakker med og uten trykk.

Zero Negative Energy – der det ikke er rom for dårlig stemning

La alle være klar over at du kommer gående med god energi med produkter fra Z. N. E.-kolleksjonen, som er laget for øyeblikkene mellom konkurranser – men som også passer godt til alle andre anledninger hvor du bare ønsker å skape god stemning. Enkel og strømlinjet design, høy kvalitet og stilbevisste valg er nøkkelord for denne serien av produkter. Se for eksempel etter oversized hettegensere og reversible jakker – en god start for en god dag!