alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Sportswear-kolleksjonen

 
[1813]
adidas Launch 2024 Spring Summer ZNE image

adidas Z.N.E. In the moment

Sportswear gets a new stance. The new adidas Z.N.E. collection brings the comfort of sportswear into everyday life, allowing you to stay present – wherever the moment takes you.

Fri utfoldelse

Møt hverdagen i komfortable plagg fra adidas' nye kolleksjon activewear: Sportswear. Dette er stilige fritidsklær tilpasset en hverdag fylt med aktiviteter og avslapning – om det så er på skolen, fritidsaktiviteter, på vei til og fra trening eller når du henger med venner. Kombinert med teknologiske nyvinninger som fuktabsorberede Aeroready kan du enkelt holde deg tørr og komfortabel mens du løper til bussen eller blir med på en spontan spasertur eller økt på fotballbanen. Fordi komfort er i fokus, kan du utfolde deg hver dag uansett hvem du er og hva du gjør.

Komfort til å uttrykke din identitet

Nøkkelen i Sportswear-kolleksjonen er deg og din stil og identitet – den du er og vil være. Velg mellom en dus fargepalett som inspirerer til å senke skuldrene eller gå for activewear i knallfarger som gjør deg klar til å møte alle typer utfordringer hverdagen din måtte by på. Uttrykk deg selv i klassiske fritidsklær med rene linjer eller retro plagg med vink til adidas-arven, som store Trefoil-trykk og ikoniske 3-Stripes. Kreativiteten blomstrer når du føler deg vel – og med klassiske fritidsklær fra adidas Sportswear har du et utmerket utgangspunkt til å inspirere deg selv og andre i hverdagen. Du kan dessuten tilpasse produktene til personligheten din for eksempel ved å tre perler på skolissene – eller kombinere treningsdresser for et fremtidsrettet uttrykk.

En komplett kolleksjon

Sportswear-kolleksjonen inkluderer sportsklær og sko til barn, menn og damer. Kolleksjonen inkluderer alt du trenger til en gjennomført og kul sportslig stil – fra kule hettegensere og komfortable joggebukser til klassiske sneakers og sandaler. Se dessuten etter spennende samarbeid med kunstnere, artister, skuespillere og idrettsutøvere. Når du kjøper sportsklær på nett fra adidas Sportswear-kolleksjonen, klikker du hjem plagg med et mangfoldig bruksområde – fra avslapning på sofaen til spontan yoga i parken eller urban gatevandring, rolige turer i skogen eller jobb og fritid. Sportswear er en kolleksjon som kan brukes hele dagen, uansett hva du har fore.