alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Sportswear · Menn

 
[1123]

adidas Athletics til menn

adidas Athletics til menn består av en treningsgarderobes mest essensielle elementer. Du finner enkle basisplagg, nødvendig tilbehør og stilige must-haves i et hav av designalternativer og fargekombinasjoner. For alt fra treningstøy til avslappede hverdagsklær har adidas Athletics til menn blitt helt sentral i utformingen av basisgarderoben, og gir deg alt du trenger til en aktiv hverdag: fra hettegensere og vindjakker til overdeler og underdeler, sekker, joggebukser og treningsdresser.

adidas Essentials – alt du trenger til basisgarderoben

Alt du trenger av basisplagg til trening og hverdag – fra tights til topper og sekker – finner du i Essentials-serien, som er en del av adidas Athletics til menn. Her finner du klassiske joggebukser i college-stoff og kanskje til og med innvendig fleecelag, enkle t-skjorter og superkomfortable hettegensere med og uten trykk – for å nevne noe.

Zero Negative Energy – der det ikke er rom for dårlig stemning

La alle få vite at du kommer gående med god energi med produkter fra Z. N. E.-kolleksjonen, som er laget for øyeblikkene mellom konkurranser, men som også passer godt til alle andre omstendigheter hvor du bare ønsker å skape god stemning. Enkelt og strømlinjet design, høy kvalitet og stilbevisste valg er nøkkelord for denne serien av produkter. Se for eksempel etter oversized hettegensere og reversible jakker – en god start på en god dag!

adidas Must Haves – et utvalg adidas-favoritter til treningsentusiaster

Briljer på hjemmebane med en adidas Badge of Sport med essensielle plagg som joggebukser og shorts i mykt collegestoff og superkomfortable hettegensere med oversized print i front. Det som kjennetegner disse plaggene er Badge of Sport-logoen – en klassiker innen adidas Athletics til menn.