alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Originals-gensere

 
[104]
1 / 3
Sideav 3

Komfort på toppnivå i adidas Originals-gensere

Vi har alle har noe vi er best på. For adidas Originals-genserne har det alltid handlet om komfort og stil, og når det er to ting som også står på prioriteringslista di blir valget enkelt. Collegestoff, jersey og raglan holder både varmen på plass og ventileringen i gang når du trenger den. Hos adidas Originals dreier mye seg om å kombinere det klassiske med innovasjoner, så retro silhuetter får nytt liv i trendsettende kreasjoner. Kombiner de kjente branding-detaljene i 3-Stripes, Trefoil og lineære logoer med myk fleece og dristige snitt, så har du vinneroppskriften.

Stilen på plass til alle slags dager

Stilsikre plagg kan man aldri få nok av, og med adidas Originals-gensere har du basisplagg som holder tritt med uttrykket ditt, uansett hva det måtte være. Gi hverdagen det lille ekstra med en avkortet og fargerik modell, eller ta frem en varm fleece-fôret klassiker når du trenger komforten etter trening eller en lang dag på jobb. adidas Originals-gensere leverer retro-følelsen når antrekket skal ha med seg litt nostalgi, eller moderne, nye snitt når du føler for å være litt dristig med fargevalg eller silhuett. Alle slags dager er adidas Originals-dager, så sett sammen en vintage-inspirert modell med jeans eller joggebukser, eller ta på en avkortet modell sammen med et skjørt. Du bestemmer stilen, vi leverer byggeklossene.

Slitesterke basisplagg, året rundt

Det finnes ikke en spesiell årstid som passer bedre til adidas Originals-gensere enn den du er i akkurat nå. Hvilken som helst, altså. Komfort og temperaturkontroll, varme til de kalde dagene og ekstra kjøling til de varme – ekte basisplagg er de som legger fundamentet for det uttrykket som du vil vise verden, så finn frem en adidas Originals-genser når du trenger et solid grunnlag. Husk å følge vaskeanvisningene for de forskjellige materialene, så er vi sikre på at du har disse modellene med deg i sesong etter sesong, årstid etter årstid.