alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Pullovers

 
[312]
1 / 7
Sideav 7

Sporty og behagelige pullovers fra adidas

Pullovers, hettegenser, hoodies, collegegenser – kjært barn har mange navn. Det som er spesielt med pullovers er at de ikke har glidelås, men trekkes over hodet istedenfor – derav navnet. Dette stilige og moteriktige plagget er en helt naturlig og selvsagt del av en enhver garderobe. Ikke bare er det et populært plagg som et ekstra varmelag i de kaldere årstidene og til hjemmebruk på sofaen, men mange pullovers fra adidas er også fine å bruke på løpeturer og annen trening utendørs når gradestokken kryper nedover. Uansett hva du skal bruke den til, kan du være sikker på at du finner en pullover som passer perfekt til ditt bruk her hos oss. Vi har modeller til herre, dame og barn i en rekke ulike farger og design. 

Bredt utvalg av gensere med hette

Hos adidas finner du som nevnt en rekke ulike pullovers som kan brukes både til hverdags og til trening. Du kan for eksempel velge en klassisk variant som virkelig viser at du er stolt av merket med 3-Stripes. Med ikonisk adidas Badge of Sport foran vil du uttrykke sporty eleganse. Genseren er laget i mykt collegestoff som er en myk bomullsblanding, slik at du holder deg komfortabel gjennom en lang og aktiv dag. Ønsker du en feminin og unik pullover finner du også dette hos adidas. Velg for eksempel en avkortet hettegenser som er inspirert av uttrykket og stilen til dansere. Genserne våre vil garantert få deg til å føle deg både stilig og komfortabel.

Slik vasker du pullovers

Som med alle klær fra adidas bør du passe på å vaske dem riktig, slik at de beholder de gode egenskapene sine. Følg vaskeanvisningene på plaggene, bruk skånsomt vaskemiddel og unngå skyllemiddel for best resultat. Husk også på å vaske genseren med lignende farger for å unngå misfarging.

Relaterte produkter

Du kan ikke finne det du leter etter? adidas har et bredt utvalg av gensere og Hettegensere - inkludert: