alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Yogashorts

 
[21]

Yogashorts for velbehag under treningen

Vi har et herlig utvalg av yogashortser for deg som elsker å roe ned, senke skuldrene, puste rolig ut og strekke kroppen lenge. Vi har yogashorts til kvinner, menn og barn i forskjellige farger, passformer, lengder og materialer. Yoga er så og si en annen term for å utøve velbehag, og en komfortabel yogashorts kan absolutt bidra til en mer behagelig opplevelse under treninger med mye tøy og bøy. 

Yogashorts med velfungerende funksjoner 

Vi har shortser for enhver smak – vi har myke, komfortable shortser som er gode mot huden, og noen av våre yogashortser er luftige og ledige, mens andre er tettsittende, men fuktabsorberende. Vi har også yogashortser med Alphaskin, som bidrar med kompresjonspassform, former seg etter kroppen, bidrar med støtte, og som reduserer muskelvibrasjonen for økt ytelse under økten. Alphaskin-teknologien er perfekt for yogaøkter hvor man trener på dynamiske bevegelser. Yogashortsene våre er utstyrt med spesifikke egenskaper, som gir velbehag og økt ytelse under trening. I sortimentet vårt finner du blant annet shortser med materialer som sørger for mindre lukt gjennom Polygiene-teknologi. Denne teknologien bidrar til en frisk følelse. Og ikke minst har vi shortser med solfaktor, noe som er perfekt under stekende sommerdager. Hvis du elsker å ta treningen ute om sommeren, kan det også være lurt å se etter shortser laget med mesh, et materiale som gir god lufting. Et annet godt valg vil være shortser designet med teknologien AEROREADY, en teknologi som er fuktabsorberende. Moteløven er heller ikke glemt. Sortimentet vårt byr selvfølgelig også på yogashortser som tilbyr et sportslig uttrykk, gjennom adidas sine stilige kjennetegn, både 3-Stripes og Trefoil-logoer.

Yogashortser som sørger for ren samvittighet og rent miljø 

Flere av våre yogashortser er laget med materialer som sparer naturen for ressurser, og som sørger for redusert utslipp av toksiner i miljøet. Enkelte av våre shortser er laget av 100 % resirkulerbart polyester, og andre shortser er laget av collegestoff i bomull. Vi samarbeider nemlig med Better Cotton Initiative, for å forbedre bomullsdyrkingen i hele verden, med tanke på både produsenter og miljøet.