alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Treningsklær for damer

 
[661]
1 / 14

Yt ditt beste med lekre treningsklær for damer

De rette treningsklærne er ikke bare utviklet for at du skal se bra ut, men de har avanserte egenskaper for at du skal kunne yte ditt beste på treningsøkten. Det er nettopp denne kombinasjonen du får når du velger treningsklær for damer fra adidas. Ikke bare får du stilfulle, sporty gymklær med ikoniske detaljer som 3-Stripes og Trefoil-logo, men du kan føle deg trygg på at komforten din er godt ivaretatt. Takket være praktiske materialer som puster og transporterer fukt, gjør det ikke noe at svetten siler. Slitesterke materialer sørger dessuten for at stoffet ikke blir gjennomsiktig når du går ned i knebøy, samtidig som klærne sitter godt på kroppen uten å sige eller irritere. Enkelte plagg sitter faktisk så godt at de nærmest føles ut som et ekstra lag med hud. Velg gjerne gymklær for damer med kompresjon for å få ekstra støtte.

En komplett garderobe med gymklær for damer fra adidas

Vi har alt du trenger til gymgarderoben din fra topp til tå. Vi anbefaler at du tenker nøye gjennom hva du trenger. Trengingsklær for damer er ikke bare noe som er kjekt å ha – de er et must for at du skal føle deg vel på trening. Vi har sokker, treningstightser, sports-BH-er, topper og mye annet som du trenger for å gi jernet. I tillegg bør du tenke over hvilken passform du foretrekker. Tettsittende tights med høyt liv kan føles bra ut på treningsstudio, mens treningsbukser med normal passform kan kanskje være mer behagelig for deg når du skal på løpetur i skogen. Det samme gjelder for trenings-BH-er: Velg en modell med mye støtte dersom du skal trene høyintensivt med mye hopp og sprett. Du trenger imidlertid ikke like mye støtte om du skal bruke den på yoga eller spaserturer.