alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Hansker for herrer

 
[40]

Herrehansker til alle aktiviteter 

Ikke la deg stoppe av kaldere, fuktigere vær. Kom deg på banen, ta løpeturen eller treningsøkten ute, og hold hendene varme og tørre samtidig. Vi har et bredt utvalg av hansker for menn til forskjellige aktiviteter og værtyper. Vi har en mengde fotballhansker, løpehansker, treningshansker og sykkelhansker med forskjellige design, farger, funksjoner og passformer. Våre fotballhansker gir deg optimal støtte og beskytter fingrene mot de hardeste ballene, mens våre løpehansker gir varme og tørre hender ved å trekke ut fuktighet, slik at løpeturen din blir en behagelig opplevelse. Vi har en mengde forskjellige treningshansker, både med fingre og uten, med pustende, lette materialer som holder deg varm og tørr på hendene under en svett løpetur, eller som gir deg solide grep om padleåren, vektstengene eller sykkelrattet. 

Funksjonelle hansker til menn 

Vi har lettvektige og komfortable hansker med god passform og bevegelsesfrihet for alle hender. Noen av våre herrehansker er laget av mesh og har luftehull for utmerket ventilering. Det er ingen som liker svette hender som glir på rattet, åren eller barbellen under den siste innspurten av treningsøkten. Flere av våre hansker har også vatterte håndflater som er sklisikre for å forsikre deg om stabile og komfortable grep. Dersom du har behov for å sjekke mobilen fra tid til annen, enten for å bytte sang, svare en e-post eller en innkommende samtale, har vi også hansker som er utstyrt med ledende fingertupper, slik at du slipper å ta av hanskene ved bruk av berøringsskjerm. Enkelte av våre herrehansker klassifiseres som AEROREADY, hvilket betyr at hanskene er fuktabsorberende og passer perfekt for harde treningsøkter. Andre hansker er klassifisert som COLD.RDY, hvilket betyr at hanskene isolerer mot kulden og virker fukttransporterende, perfekt for løpeturer i kjøligere vær. Dersom du gjerne tar treningsøkten din om kvelden, vil vi anbefale deg en hanske med refleksdetaljer så du holder deg synlig. For å bevare hanskene dine lengst mulig, er det viktig at du leser vaskeinformasjonen. Enkelte hansker skal vaskes med skånsomt vaskemiddel, mens andre kun skal vaskes av med klut.