alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
GRATIS LEVERING OVER KR 250 OG 100 DAGERS RETUR
Ekspresslevering

Hansker for herrer

 
[50]
1 / 2
Sideav 2

Hansker for herrer som vil prestere

adidas hansker for herrer har alt du trenger for å utmerke deg, enten du redder et mål, løper i vinterkulden eller slår en knockout. Utforsk hele sortimentet av hansker for herrer med forskjellige størrelser tilgjengelig.

Løp tørr og varm i vinterkulden

Enten du vil redde alle målene eller du vil holde deg varm når du løper i vintervarmen, så har adidas de rette hanskene til deg. God stretch i tettsittende treningshansker gir en god komfort under treningen, dessuten holder det vevde materialet i hanskene på varmen og lar deg løpe lenger i vinterkulden. Flere av treningshanskene har fingertupper som leder, slik at du kan svare telefonen eller skrive en melding med hansken på uten å måtte ta av hansken og fryse.  

Slå konkurrentene med adidas hansker for herrer

Du kan også prestere på fotballbanen med adidas hansker for herrer. Se på Predator 20 Pro-hanskene der en kompresjonsåpning gjør at hanskene sitter bedre på hendene og har en bedre passform uten stropper. På innsiden av hanskene sikrer de gripesikre detaljene faste redninger når du står i mål. Fotballhanskene har dempede håndflater som beskytter hendene dine i møtet med de hardeste ballene. Noen av keeperhanskene har 3,5 mm tykke dempende polstring og lateks som gir et fast grep om ballen. I tillegg er fingertuppene spesielt tilpasset for å lettere kunne kaste, redde og ta ballen. Velg mellom Predator Pro Fingersave, Predator Ultimate, Predator Competion, Predator League og mange flere.

Få grep om treningen

Enten du skal ro, løfte vekter eller sykle, kan treningshansker forbedre grepet ditt. adidas hansker for menn med fukttransporterende AEROREADY med polstret innside av elastisk, pustende materiale har et godt grep med en anti-skli innside som lar deg holde fast. Fordelen ligger i at hanskene puster når du trener og du kan ta grep for å ro raskt, løfte tungt og trå hardt.