alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Volleyballsko Herre

 
[22]
Pustende mesh, lette men stødige materialer, Lightstrike-demping og yttersåler av gummi spiller alle på lag i adidas sine volleyballsko til herre. Sammenlagt får du en sko som lar deg prestere på ditt beste på volleyballbanen.

Pustende volleyballsko til herre

Her hos adidas finner du et bredt utvalg av volleyballsko til herre, med en mengde tekniske fordeler som hjelper deg gjennom kampens hete. Overdeler i pustende mesh gir god ventilasjon, noe som gjør at føttene dine holder seg tørrere og mer komfortable, slik at du kan fokusere på det som virkelig teller, uten å bli distrahert. Lightstrike-demping lar deg ta fatt på alle hopp, uten bekymring for harde landinger, og volleyballsko til herre med en yttersåle av gummi gir deg grepet du trenger for å hive deg etter ballen, om og om igjen.

Slitesterke sko til volleyball

Sko til volleyball blir utsatt for litt av hvert gjennom trening og kamper, og må leve opp til et høyt krav om slitestyrke. Gå for eksempel for et par volleyballsko til herre med en slitesterk tå av syntetisk skinn, for å sikre at skoene dine klarer å holde følge med intensiteten du viser på banen. En ikke-svertende såle er et must på innebaner, og lar deg fritt kaste deg inn i spillet. Et støttende overlag gir deg sikkerhet i hvert steg, så du slipper å bekymre deg for overtråkk.

En kjapp tørk er alt du trenger

Dine adidassko gir deg mye, men krever lite tilbake. Alt du trenger å gjøre, er å tørke dem av med en lett fuktet klut om de blir litt skitne, så er du klar for kamp igjen. Du kan også gjerne lufte ut skoene etter bruk, så holder du dem freshere lengre. Blir sålene av en eller annen grunn gjørmete eller skitne, kan du børste dem av med en myk kost, for så å tørke over dem med den samme fuktige kluten. På en to tre er du klar til neste serve.