alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Volleyballsko

 
[50]
Med et sporty design og de rette funksjonene for spill stiller volleyballskoene klare for deg. Med responsiv demping, god bakkekontakt og en såle som griper, er det ditt spill som kommer på topp.
1 / 2
Sideav 2

Rette volleyballsko for både ytelse og stil

adidas er synonymt med sportsutstyr av topp kvalitet, og adidas volleyballsko er intet unntak. Enten du spiller på volleyball-, nettball-, squash-, håndball- eller til og med en badmintonbane, er disse skoene designet for å hjelpe deg med å yte ditt beste. Utvalget av sko har en rekke funksjoner som vil sikre at hver eneste bevegelse på banen er enkel og komfortabel. Der du stiller fjellstøtt, med en høy vridningsstyrke og godt grep i sålen. Alt i en sko med stretchoverdel for komfort og lufting. Sist, med stil i tankene, så er skoene også fasjonable med de rette valgene av farge og mønstre.

Maksimer ytelsen med sko til volleyball som og bringer komfort

Om det er for maks gass på banen, eller en komfortabel og pålitelig volleyballsko for enkel trening, så finner du rett sko til volleyball her. De smarte mellomsålene vil lede energi inn i hvert skritt, og hjelpe deg til å yte ditt beste. De solide sideveggene sørger for at du har kontroll selv når du bråstopper og svinger. Den ikoniske 3-Stripes er både stilig og funksjonell, og gir den rette touchn. De lavprofilerte mellomsålene gir deg en bedre følelse av banen, og den gode yttersålen lar deg endre retning med letthet, og etterlater motstanderne forvirret.

Sko for bane og hverdag

Med forståelsen for sportlig mote designer adidas volleyballsko som og kan brukes i hverdagen. De er designet for intens baneaktivitet, så de vil lett takle en spasertur, og være med deg lenge. Sørg bare for å ta godt vare på dem. Oppbevar dem på et kjølig, tørt sted og unngå å utsette dem for direkte sollys i lengre perioder. Rengjør dem regelmessig og hold dem godt vedlikeholdt, slik at de alltid er klare til handling når du trenger dem.