alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER KR 250 OG 60 DAGERS* RETUR
Ekspresslevering
adidas

Volleyball sko

 
[22]

Dominer spillet med adidas volleyball sko

Riktige volleyball sko kan forebygge skade og øke prestasjonen din. Ikke bare er adidas volleyball sko funksjonelle og stappfulle av nyttige egenskaper, men de fås også med et sporty og kult design. Det er viktig å ha gode innendørssko dersom du trener inne, ettersom uegnede sko kan skade gulvet. I verste fall kan du også få belastningsskader, ettersom du ikke får den støtten og dempingen som du helst bør ha på harde gulv. Våre modeller lages med slitesterk og holdbar yttersåle som tillater kjappe og raske manøvrer på gulvet. Det blir betydelig mye enklere å forbedre fotarbeidet med lette sko og gode såler som gir et sikkert grep. Det er mulig å velge blant mange forskjellige modeller, slik at du kan finne en volleyball sko som passer godt for nettopp din fot. Du kan for eksempel velge en mellomhøy modell om du vil ha ekstra støtte for anklene dine.

Volleyball sko med avanserte funksjoner

Vi er stolte av å kunne tilby deg adidas volleyball sko med avanserte funksjoner, spesielt utviklet for nettopp denne sporten. Dette inkluderer den spesielle Boost-teknologien som gir god energiretur for hver sprett, hopp og steg du tar på banen. Dempingen er responsiv, og du får dermed god støtte og stabilitet. Skoene har oftest en lav såle som gir deg svært god bakkekontakt, noe som muliggjør raske og eksplosive bevegelser. Vi har også allsidige modeller som kan brukes til flere forskjellige typer innendørssport. Disse er et godt valg for deg som elsker å variere treningsformen din, men ikke ønsker å ha forskjellige typer sko for hvert bruk. Skoene har som regel god demping, puster godt, sitter tett på foten og har en støttende overdel som lar deg bevege deg raskt rundt i salen. Du har dessuten et svært godt utvalg av farger og mønstre, inkludert klassiske modeller med ikoniske 3-Stripes på siden.