alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Volleyball Shorts

 
[4]
adidas volleyballshorts lar deg ta spillet til nye høyder. Vel så gode til trening som til kamp, er dette shorts skapt for ytelse og komfort. Smarte løsninger og rett snitt holder deg komfortabel.

Volleyballshorts for sportsglede

Finn rett volleyballshorts for deg og dine behov, i vår herlige katalog av plagg for ytelse. Her går sportslig ånd og glede sammen med motemessig sans for å tilby en komplett pakke for deg. Det er lette materialer som sitter godt, og ikonisk adidasstil med 3-Stripes og Trefoil. Her nyter du av designkvaliteten og smarte tekniske løsninger som transporterer fuktighet vekk fra deg. Still klar til de store utfordringene.

Shorts for volleyball og utfoldelse

Med de rette shortsene for volleyball står du klar. Der det rette snittet, sammen med de gode tekniske materialene, holder deg fri i bevegelse og regulerer temperaturen din gjennom kampen. Nyt av ulike farger for å sette et dempet, men personlig uttrykk til kampstart og trening. Og, bruk dem gjerne til andre idretter. Egenskapen i å transportere bort svette og en høy pusteevne er alfa og omega for idrettstøy. Dette sikres av smarte materialer og mesh i volleyballshorts fra adidas, der du både får en flott figur og robuste materialer som tåler en kamp i hall og på sandbanen.

En shorts for mer enn volleyball

Takket være den gode passformen og de smarte materialvalgene er volleyballshorts fra adidas vel så gode til annen idrett. Der du kan la nettet ligge og heller nyte av bevegelsesfriheten i tunge knebøy, og luftigheten i de lange sprintøktene. Alt med sans for egen motesans der adidas sin kjennskap for idrettens krav og moderne mote skaper et helhetlig produkt. Alt du må gjøre i gjengjeld er å ta vare på dine shorts for volleyball. Følg vaskeinstruksjonene, la dem ikke ligge våte, og du har shorts for idrettsglede som vil være med deg i lang tid fremover.