alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Fotballshorts til dame

 
[50]

Med fuktkontrollerende AEROREADY, elastiske liv med snor, og resirkulerte og høytytende materialer av blant annet polyester, kan du lett finne din nye favoritt blant fotballshortsene til dame her hos adidas.

Arsenal 22/23 Borteshorts
Tiro Essentials Shorts
Arsenal 22/23 Tredjeshorts
Arsenal 22/23 Tredjeshorts
Spain 21/22 Borteshorts
Tiro Essentials Shorts
Argentina 22 Hjemmeshorts
Arsenal 22/23 Hjemmeshorts
Olympique Lyonnais 22/23 Hjemmeshorts
FC Bayern 22/23 Borteshorts
FC Bayern 22/23 Home Shorts
Germany 21/22 Hjemmeshorts
Celtic FC 22/23 Borteshorts
Olympique Lyonnais 22/23 Borteshorts
Leicester City FC 22/23 Hjemmeshorts
Celtic FC 22/23 Home Shorts
Juventus 22/23 Home Shorts
Belgia 21/22 Hjemmeshorts
Sparta Prague 22/23 Home Shorts
Ajax Amsterdam 22/23 Home Shorts
Spain 21/22 Hjemmeshorts
Condivo 22 Goalkeeper Shorts
WSERE19 TRG SHO
Arsenal Borteshorts
Real Madrid 21/22 Borteshorts
Condivo 21 Primeblue Shorts
Condivo 21 Primeblue Shorts
Juventus 21/22 Tredje Shorts
Tiro Shorts
Real Madrid 22/23 Away Shorts
Sweden Condivo 21 treningsshorts
Tiro 21 Sweat shorts
Germany 21/22 Borteshorts
Leeds United FC 21/22 Hjemmeshorts
Entrada 22 Shorts
Real Madrid 22/23 Home Shorts
Manchester United Authentic Tredjeshorts
FC Bayern 22/23 Tredjeshorts
FC Bayern 22/23 Autentisk tredjeshorts
Tiro 21 treningsshorts
Manchester United 21/22 Home Goalkeeper Shorts
Juventus 21/22 Hjemmeshorts
Parma 16 Shorts
1 / 2
Sideav 2

La deg inspirere i fotballshorts til dame

Når du skal velge deg en fotballshorts er det mange faktorer som spiller inn. Her hos adidas finner du en rekke gode alternativer, alle med teknologier og design utviklet for at du skal kunne prestere på ditt beste. Du finner blant annet fotballshorts til dame med AEROREADY-teknologi som transporterer svette og fuktighet vekk fra kroppen, slik at du holder deg komfortabel og fokuset ditt holdes på topp. En shorts laget med resirkulert polyester gir deg et høytytende materiale som tåler en støyt – bra for spillet ditt, bra for deg, og bra for planeten. Du finner også en rekke forskjellige shortser med fargene og logoen til dine favorittlag, så du kan la deg inspirere av heltene dine på gressmatta.

Dameshorts for fotball for din prestasjon

Her hos adidas finner du dameshorts for fotball med ulike snitt og passformer, så du kan velge den shortsen som passer best for akkurat deg og ditt spill. En shorts med elastisk liv og strammesnor gir deg sikkerheten du trenger, samtidig som du kan bevege deg i komfort. En litt kortere variant er også perfekt når du går for et atletisk uttrykk i sommerhverdagen, så her kan du få flere bruksområder i en og samme shorts. Fotballshorts til dame fra adidas er designet for at nettopp du skal kunne utfolde deg – både av og på banen.

Ta vare på kvaliteten

Den nye adidas-shortsen din gir deg mye, men krever ikke så mangt i retur. De fleste shortsene som du finner her kan vaskes på kaldt og skånsomt program, med lignende farger og skånsomt vaskemiddel. Heng shortsen til tørk, og så er du straks klar for neste utfordring.