alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Jakker og parkaser til herre

 
[7]

Stilige jakker og parkaser til herre for alle anledninger

Uansett årstid er det viktig å ha gode jakker for hånden. Dette er spesielt viktig når det er dårlig vær og man ønsker å beskytte seg mot regn og vind. Hos adidas finner du derfor en rekke jakker og parkaser til herre som egner seg perfekt for akkurat dette. Her finner du blant annet stilige jakker med geometrisk design og flyttbar isolering. Her kombineres progressiv design med nyskapende utendørsfunksjonalitet for å skape en jakke som gjenspeiler en ikonisk 80-tallsstil. Takket være den isolerende vatteringen er jakken utformet for temperaturendringer, og det innovative designet lar deg flytte isolasjonen til en sidelomme for å unngå overoppheting. Dersom du mistenker at det kommer til å begynne å regne når du skal ut på tur, kan du velge en praktisk og vanntett parkas som enkelt kan pakkes sammen – selv når den er våt! Disse vanntette parkasene er inspirert av den klassiske frakken og beskytter godt mot ruskevær. Den lange silhuetten gjør at parkasen gir ekstra god dekning også når det regner på tvers. Praktiske ventilerende glidelåser og justerbare bærestropper gjør at du enkelt kan justere dekningen når du skal reise kollektivt.

Velg jakkene som reflekterer din personlighet

Jakker og parkaser til herre fra adidas kommer i en rekke ulike design og farger, og du kan velge akkurat de modellene som reflekterer din personlighet og personlige stil. Vi har korte og lange jakker, og noen er mer isolerende og varmere enn andre. Vi anbefaler å ha et utvalg av forskjellige modeller for hånden slik, at du alltid har en jakke eller parkas til all slags vær – uansett hva du skal. Uavhengig av hvilke varianter du skaffer deg, må du sørge for å ta godt vare på dem ved å følge vaskeanvisningene og vaske dem med skånsomt vaskemiddel.