alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Jakker og parkaser · Vanntett

 
[17]

Hold deg tørr i vanntette jakker og parkaser

En ting er sikkert, og det er at det alltid kommer nedbør i en eller annen form når du bor i Norge. Da er det greit å kunne holde seg tørr og varm under en vanntett jakke eller parkas fra adidas. Når elementene slår seg sammen til en grå nedbørsdag og værmeldingen sier at det kommer til å øse ned, skal du ikke la det stoppe planene dine. Med en vanntett jakke eller parkas kan du lett komme deg gjennom dagen likevel, på tross av det våte elementet. Du vet jo at "det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær" og med en vanntett parkas av RAIN.RDY er du helt klart forberedt.

Detaljene i vanntette jakker utgjør hele forskjellen

adidas jakker har et design med detaljer som skal gjøre livet ditt lettere. RAIN.RDY er en teknologi som holder deg tørr og er vannavstøtende. Hettemodeller i forskjellige former med justerbare snorer slik at du raskt kan snurpe den sammen. Høye hetter og krager beskytter mot kaldt trekk i nakken. Lommer med glidelås holder tingene dine tørre og trygge mens du er på vei fra a til b. Har du kalde hender, kan de varme seg i gode lommer på skrå. Flere av jakkemodellene er også polstret med god isolasjon for å holde deg varm. Noen jakker har innebygde kanaler til øreplugger eller høretelefoner, slik at du kan lytte på yndlingsmusikken din hele veien. 

Finn din egen adidas favoritt 

Ser du etter en vanntett parkas, er det lett å finne en favoritt i utvalget fra adidas. Med forskjellige lengder og passformer kan du lett finne en som ser stilig ut på deg. De forskjellige designene passer veldig godt til den urbane livsstilen eller til en lang aktiv regnværsdag ute. Du finner størrelser helt fra 2XS til 3XL til både menn og kvinner for at alle skal kunne være klare for en skikkelig regnværsdag. Så herlig det er å kunne bruke hele dagen ute i regnet og holde seg både tørr og varm!