alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Vanntett parkas til dame

 
[12]
MYSHELTER RAIN.RDY Parkas GrønnMYSHELTER RAIN.RDY Parkas Grønn

MYSHELTER RAIN.RDY Parkas

Damer Utendørsklær I Bystil

Hold deg tørr i en vanntett parkas til dame

Enten det bøtter ned eller det bare er litt yr, kjenner en nordmann ekte regnvær uten å la seg stoppe av den grunn. Når du er på farten og skal raskt fra a til b eller når du har praktiske ærender som må gjøres, er det fint å kunne holde seg tørr i en vanntett parkas til dame. Da er det lett å kaste på seg en RAIN.RDY parkas og få det unnagjort. adidas vanntett parkas til dame er i tillegg vindtett, og med lengden er du kledd for en tur i byen.

Slitesterke adidas materialer

adidas vanntett parkas til damer er laget av slitesterke materialer slik som resirkulert polyester vevd i et enkelt mønster. Polyesteren veves slik at tekstilen likevel puster og parkasen ikke blir for tett, men ventilerer. Dermed holder du deg tørr både innenfra og utenfra. Er du klimabevisst kan du med fordel se etter parkaser laget av Primegreen, da er den laget bare av resirkulert polyester. Alle parkasene kommer i et avslappet snitt som passer til de fleste.

Stilen ligger i detaljene

Det er lett å ta på seg en vanntett parkas til dame selv om det ikke regner, rett og slett fordi den bare er stilig. Du ser det ved første øyekast at dette er en parkas med stil. Men tar du en titt til så vil du se at stilen faktisk ligger i de smarte detaljene. Som glidelåser i sidene, slik at du kan lufte når du blir varm. Eller en hette som du kan rulle inn i halskragen når den ikke brukes, og stenge med en glidelås. På ermene finner du små lommer med glidelås og justerbar borrelås for å stramme til ermeåpningen. De praktiske detaljene er mange og derfor kommer du til å bruke den hele tiden. Med stil.