alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Skisport for damer

 
[41]

Ban vei i løypa med adidas skisport for damer!

Stå klar for enhver utfordring i løypa, eller utforbakken, med rett tøy og utstyr for damer på ski fra adidas. Nyt av enestående bevegelsesfrihet og komfort i klesplaggene, og en stilig men praktisk vri på skibrillene. adidas kjenner til sport og kravene til den sporty, så om du hiver deg ned alpint løypene på ski eller koser deg langsmed bakken, får du her plaggene som holder deg varm, tørr og klar til din aktivitet. Ikke la deg bli tatt uforberedt i fjellet, med skisport for damer kolleksjonen er du alltid klar, ikledd kvalitet og komfort for ytelse.

Bevegelsesfrihet, ytelse og morsom skisport

Klær for ski og skapt for å hjelpe deg med å få det beste ut av aktiviteten er hva som møter deg hos adidas. Med en lue i elastisk fleece holder du hodet varmt, og med de rette skibrillene med utmerket sikt og optimale brilleglass får du den riktige oversikten over alpinbakkene. For å holde deg varm har du et utvalg av alle de rette materialer og tekniske løsninger å velge mellom. Jakker, tights og mer, hvor du finner komfort og kvalitet rettet mot harde utfordringer. Målrettede, pustende egenskaper i smart isolasjon som også er vannavstøtende sørger for å holde elementene ute i skiftende forhold, er blant noe av det du finner. Et godt antrekk for skisport er bygget opp lagvis, og med dette i tankene har adidas kommet frem til en rekke plagg som støtter opp om hverandre og fungerer sammen for å gi deg den optimale bekledningen.

Slapp av på après-ski med den rette stilen

Du trenger ikke ta deg dårlig ut, hverken i bakken eller på afterski, når du kler deg i adidas tidløse kolleksjoner. Samt det hjelper å ha et par gode, varme, men myke støvler å skifte over til når en skal slappe av og hente seg etter en lang dag i alpinanlegget. adidas bringer deg det du behøver, slik at du kan nyte av din sporty dag.