alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Skibukser for damer

 
[6]

Behagelige skibukser for damer for vellykkede vinterturer

Det er lite som slår følelsen av å ha ski på beina og mestre selv de tøffeste vinterforholdene. Men for å lykkes med skigåing – uansett nivå – må du ha riktig utstyr. Dette innebærer blant annet et par gode skibukser, og her er kvalitet nøkkelen til vellykkede dager i bakken eller i løypa. Hos adidas finner du en rekke skibukser for damer som er like fine å bruke på tur med sko på beina som med ski på beina. Velg mellom flere modeller og varianter for å finne den perfekte skibuksen for deg.

Skibukser som er like fine med og uten ski på beina

Når du skal velge en skibukse, er det viktig å tenke over hvilke forhold du skal bruke den i. Dersom du vet at du skal være ute i regn, kan du gjerne velge en vannresistent turbukse som legger vekt på bevegelse og komfort. Med denne buksen kan du utvide komfortsonen i kjølig vær, takket være de vanntette og vindtette egenskapene. Et pustende og lett softshell-materiale med masse stretch gir deg samtidig god bevegelsesfrihet til fots eller på ski. Ser du etter en bukse for fjellturer? Velg en variant som er laget for klatring og røft terreng, samt hjelper deg med å gi det lille ekstra på fjellturen. Med vannavstøtende overflate stenger du regn og snø ute, og dermed holder du deg tørr. Det praktiske, elastiske stoffet beveger seg i takt med kroppen din for full bevegelsesfrihet.

Ikke glem riktig pleie

Når du skaffer deg turklær av høy kvalitet, er det viktig at du tar godt vare på dem slik at du kan bruke dem på mange turer fremover. Derfor bør du alltid følge vaskeinstruksjonene, unngå bruk av tøymykner og lufftørke klærne for at de skal holde seg best mulig.