alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Skijakker til herre

 
[12]

Topp komfort, topp design: Skijakker til herre fra adidas

Vi har skijakker til herre som både har et lekkert design og eksepsjonelt gode egenskaper. Du kommer deg ut på ski med både stil og komfort i god behold. Jakkene fås i ulike tykkelser, alt etter hva du trenger. Enkelte jakker er vanntette og har god bevegelsesfrihet, og de er utviklet for all aktivitet i fjellet – det spiller ingen rolle om du skal stå på ski eller gå tur. Disse er et godt alternativ til deg som liker å holde på med forskjellige uteaktiviteter, og trenger en allsidig jakke som kan brukes til det meste. Vi anbefaler også en god skalljakke for å kle deg opp etter tre-lags prinsippet. Det betyr at du har ull underst, en god fleece- eller dunjakke som mellomlag og en skalljakke helt ytterst. Du regulerer dermed temperaturen godt, og du kan ta av og på deg lag etter behov.

Hva du bør se etter i en herre skijakke

Du bør velge skijakker til herre som er vind- og vannavstøtende for å ikke fryse når du er i fjellet. Du bør i tillegg ha plass til et mellomlag under. Videre bør du tenke over bevegelsesfriheten din. Jakken bør puste godt og transportere vekk svette, slik at du ikke blir for klam. Velg gjerne en jakke med stor nok hette til at du får plass til hjelmen under. Vi i adidas ønsker å gjøre vårt for å bevare naturen, og du kan derfor velge deg en herre skijakke som er laget av resirkulert plast. Plasten er hentet fra havet – og du kan dermed oppgradere skigarderoben din med god samvittighet. Husk å ta godt vare på den nye jakken ved å alltid følge vaskeinstruksjonene. Mange av herre skijakkene bør for eksempel ikke tørketromles, og de må vaskes på et kaldt og skånsomt program.