alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Herresko

 
[28]

Tøffe herresko som takler is og kulde

Når du skal ut og bryne krefter i vinterkulden, er det helt essensielt med herresko som er skapt for å takle et tøft klima. Det gjelder spesielt her i Norge, hvor vi opplever isende kulde, sludd og snø om hverandre. Vær og klima er imidlertid ingen hindring for herlige naturopplevelser, bare du har rette klær og de riktige skoene for hånden. Vi har vintersko og vinterstøvler for menn som tar deg med ut på nye eventyr, takket være avanserte egenskaper som Traxion-yttersåle. Denne yttersålen er spesielt utviklet for å gi adidas vinterstøvler et ekstra godt grep. Deilig tekstil-fôr sørger dessuten for at beina dine holder seg varme. Bruk gjerne ullsokker inne i skoen. Selv om skoen er såpass robust at den holder fukt unnna, er ullsokker gode å ha. Skulle du tråkke ut i en dam og bli våt på føttene, tørker disse sokkene nemlig raskt. Det kan fort bli ubehagelig å tråkke rundt med våte bomullssokker i tunge vinterstøvler.

Funksjon møter mote: adidas vinterstøvler for herre

Et tøft og trendy design kombineres med avanserte egenskaper når adidas skal produsere herresko som kan brukes om vinteren. Ikke bare fås skoene med materialer som stilfullt lær i lekre farger, men sålen er spesielt utviklet for å takle isete underlag. Fargerike varianter passer bra for deg som liker et lekent uttrykk, mens klassiske modeller i svart passer til omtrent ethvert turantrekk. Du kan derfor bruke vinterskoene på fritiden og ikke bare i fjellet. Det kan nemlig være godt å ha varme, gode sko med godt grep når du skal vandre langs glatte bygater også! Dersom du vil ha ekstra varme selv når det er vått ute, anbefaler vi at du velger en modell med PrimaLoft®-materiale i fôret. Responsiv Boost-demping er enda en egenskap som inkluderes i mange av vinterskoene. Du får mer energiretur i hvert steg når du velger sko med nettopp denne egenskapen.