alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Herresko

 
[42]
Terrex Drynamo™ Sleeveless Baselayer Tanktopp
Terrex Drynamo™ Long Sleeve Baselayer T-skjorte
Resort Two-Layer Insulated Bukse
Terrex GORE-TEX INFINIUM Hansker
Terrex AEROREADY Hansker
Terrex pannebånd
Terrex COLD.RDY Merino Halsvarmer
Resort Two-Layer Insulated Bib Bukse
Terrex Drynamo™ Short Sleeve Baselayer T-skjorte
Resort Two-Layer Shell Bukse
Terrex Drynamo™ Short Sleeve Baselayer T-skjorte
Terrex GORE-TEX INFINIUM Beanie
Terrex COLD.RDY Merino Beanie
Terrex COLD.RDY Merino Pannebånd
Terrex Multisport Lue
Terrex pannebånd
Terrex COLD.RDY Merino Balaklava
Terrex pannebånd
Terrex COLD.RDY Merino Beanie
Terrex Multisport Lue
Terrex Skyclimb Fast Ski Touring Bukse
Terrex Agravic XC Race Overdel
Terrex Lightweight Ryggsekk
Terrex Agravic XC Tights
Snøbriller SP0040
Snøbriller SP0040
Skibriller SP0039
Skibriller SP0039
Skibriller SP0039
Skibriller SP0039
Skibriller SP0039
Terrex Xperior Topp
Terrex Primaloft Hybrid Insulation Jakke
Terrex Primaloft Hybrid Insulation Vest
Terrex Snowpitch COLD.RDY Tursko
Terrex Trailmaker COLD.RDY Tursko
Terrex Snowpitch COLD.RDY Tursko

Tøffe herresko som takler is og kulde

Når du skal ut og bryne krefter i vinterkulden, er det helt essensielt med herresko som er skapt for å takle et tøft klima. Det gjelder spesielt her i Norge, hvor vi opplever isende kulde, sludd og snø om hverandre. Vær og klima er imidlertid ingen hindring for herlige naturopplevelser, bare du har rette klær og de riktige skoene for hånden. Vi har vintersko og vinterstøvler for menn som tar deg med ut på nye eventyr, takket være avanserte egenskaper som Traxion-yttersåle. Denne yttersålen er spesielt utviklet for å gi adidas vinterstøvler et ekstra godt grep. Deilig tekstil-fôr sørger dessuten for at beina dine holder seg varme. Bruk gjerne ullsokker inne i skoen. Selv om skoen er såpass robust at den holder fukt unnna, er ullsokker gode å ha. Skulle du tråkke ut i en dam og bli våt på føttene, tørker disse sokkene nemlig raskt. Det kan fort bli ubehagelig å tråkke rundt med våte bomullssokker i tunge vinterstøvler.

Funksjon møter mote: adidas vinterstøvler for herre

Et tøft og trendy design kombineres med avanserte egenskaper når adidas skal produsere herresko som kan brukes om vinteren. Ikke bare fås skoene med materialer som stilfullt lær i lekre farger, men sålen er spesielt utviklet for å takle isete underlag. Fargerike varianter passer bra for deg som liker et lekent uttrykk, mens klassiske modeller i svart passer til omtrent ethvert turantrekk. Du kan derfor bruke vinterskoene på fritiden og ikke bare i fjellet. Det kan nemlig være godt å ha varme, gode sko med godt grep når du skal vandre langs glatte bygater også! Dersom du vil ha ekstra varme selv når det er vått ute, anbefaler vi at du velger en modell med PrimaLoft®-materiale i fôret. Responsiv Boost-demping er enda en egenskap som inkluderes i mange av vinterskoene. Du får mer energiretur i hvert steg når du velger sko med nettopp denne egenskapen.