alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Skibukser til herre

 
[15]

Klassiske og elegante skibukser til herre

Når det første snøfallet kommer, solen stråler på den blå himmelen og gradestokken er godt under null, vet vi alle hva som kommer. Skisesongen er i gang! Tiden er inne for å finne frem skiutstyret og komme oss ut i bakken eller løypa. Det er ingen tvil om at skisporten er en av de aller mest populære sportene i Norge, og følelsen av å suse av gårde på puddersnøen er ulik noen annen. For å få en komfortabel og vellykket opplevelse med ski på beina, er det imidlertid viktig å ha det rette utstyret på plass. Dette innebærer blant annet gode skibukser, og hos adidas har vi en rekke skibukser til herre av høy kvalitet. Disse buksene har fantastiske tekniske egenskaper – samtidig som de er superstilige. Det gjør dem ideelle til bruk på tur både med og uten ski på beina.

Skibukser til herre av høy kvalitet fra adidas

Det er noen vesentlige ting du bør undersøke når du skal kjøpe nye skibukser. Kvalitet er selvsagt det aller viktigste, og buksens kvalitet kan virkelig være nøkkelen til en vellykket tur i bakken eller løypa. Du bør også tenke over hva slags egenskaper du vektlegger i en ny skibukse. Ser du etter en værmotstandig og myk skallbukse til langrennsturer kan du velge en bukse med stretch-vevet konstruksjon som er vannavstøtende og puster. De lar deg bevege deg fritt. Praktiske forsterkede områder ved anklene beskytter dessuten mot slitasje fra skikanter, mens glidelås på anklene bidrar til at buksene passer perfekt over støvelkanten. Ser du etter en allroundbukse som er like fin til fjellturer uten ski? Velg en bukse med fireveis elastiske materialer og vevede kneinnlegg for komplett bevegelsesfrihet, uansett hvor du skal. Takket være den vannavstøtende utførelsen som beskytter mot både regn og snø, holder du deg tørr under hele turen.