alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

adidas Superstar

 
[57]

TEXTBOOK STYLE

Written into history, the Superstar is a true icon. Loved from court to stage, from skatepark to street, for 50 years and counting. You can't go wrong with a classic.
Superstar Golf Sko GråSuperstar Golf Sko Grå

Superstar Golf Sko

Golf

1 / 2
Sideav 2

Ta ditt neste skritt i adidas Superstar til damer

Antageligvis den mest kjente av alle adidas sko, fordi Superstars til damer har vært en del av gatebildet i flere generasjoner. Med forsterket tå under et dekorativt, ikonisk skjell er den spesielle silhuetten en unik arvtager etter tidlige basketballsko. Vis at du er en del av gatebildet i et par komfortable og stilige, klassiske Superstar til damer. 

adidas original Superstar har ikonisk rolle i NBA

adidas original Superstar sin ekstravagante begynnelse begynte på slutten av 1960-tallet, da de dukket opp på basketballbanen og ble den mest populære skoen gjennom ligaen på grunn av vernetå og det slitesterke materialet. Vi har beholdt de tøffe egenskapene som gjorde dem populære i de profesjonelle kretsene, og utstyrte de moderne superstar modellene med solid stabilitet og demping. Et fornyet skjell av gummi på fronten beskytter tærne og ble en gang feiret for den praktiske funksjonen på basketballbanen, mens nå er det en viktig form i gatemoten.

Ta del i det moteriktige gatebildet

adidas original Superstar bevegde seg fra basketballbanen til asfalten i løpet av 1980-tallet, da skoene ble med i den populære hip-hop-kulturen. Med deres spesielle design ble det en sko som alle ville ha. Flere kjente stjerner brukte de ikoniske joggeskoene daglig og når populariteten deres steg, steg også populariteten til joggeskoene. Etter hvert har Superstars joggeskoene blitt en klassiker som kommer tilbake til gatemoten igjen og igjen. De lett gjenkjennelige 3-Stripes og den særegne sålen er et smakfullt minne om fortiden, mens overdelen i skinn sikrer den ultimate ytelsen i fremtiden. En joggesko med historiske røtter som har vokst seg mye større enn bare et stilig design, nå er Superstar en helt egen kolleksjon innenfor adidas, med klær og sko som passer inn i dagens gatemote. Det er bare å finne favorittene dine i kolleksjonen og ta del i gatemoten du også.