alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

adidas superstar Menn

 
[62]
1 / 2
Sideav 2

Tiår med legender er dine, med adidas Superstar-sko til herre

Legender skapes ikke på et øyeblikk, har man kanskje inntrykk av. Det er nok for det meste sant, men for adidas Superstar-skoene til herre gikk det ikke mange av dem før de hadde innarbeidet statusen. Disse skoene dukket først opp som basketballsko på 1970-tallet, og inntok parketten som et innovativt alternativ til de kjente formene og høydene man forventet. Noe av idéen bak disse legendariske skoene var å gjøre noe nytt, utfordre status quo og skape sko som både kom med en statement og som støttet og beskyttet spillerne gjennom intense kamper og manøvre. Den arven har dagens versjoner av skoene tatt med seg. Den ikoniske skjelltåen er fortsatt med for å beskytte tærne, og lages som alltid av gummi, og sammen med moderne oppdateringer holder skoene på streetwear-faktoren langt inn i de neste årtiene også.

Klassisk og moderne, hånd i hånd med adidas Superstar-sko til herre

Stil er ikke noe som kommer og går. Stil og mote er levende og alltid i utvikling, og selv klassikere som adidas Superstar-skoene for herre må holde følge. Silhuetten er den samme, men i dag finner du modeller og versjoner som ikke bare holder på det klassiske uttrykket med taggete 3-Stripes og skjelltå, men som tar med seg Adicolor på reisen i sterke farger eller versjoner som bare bruker veganske materialer, eller som har fått hjelp av verdenskjente designere og artister for å skille seg fra mengden. Hip-hop-legender tok med seg adidas Superstar-skoene fra basket til streetwear, og nå kan du ta dem med deg inn i stilen din. Det beste med klassiske vibber i så mange versjoner er at du finner et par som passer til nær sagt hva som helst. Ut på brettet med beskyttelse til tærne, eller på kontoret i chinos med ren og ensfarget stil og premium skinn, eller til skolen med ekstra farge som viser seg frem? adidas Superstar-skoene til herre er med deg, hvert skritt på veien.