alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Blå superstar

 
[3]

Frisk opp antrekket med unike blå adidas superstar

Flotte blå adidas superstar finnes til både store og små. De finnes med ulike nyanser av blåfargen, mønstre og stil. Med en overdel i skinn og yttersåle av slitesterk gummi, så har du mye sko å gå på. Ønsker du deg noe annet enn overdelen i skinn, så finnes dem også i syntetisk overdel og mesh. Lukkingen varierer mellom vanlige skolisser og slip-on som du bare tråkker rett ned i som er praktisk for barn. Det fine med lukking med skolisser er at du kan bytte dem ut i andre farger, når du går lei de gamle. Da får de samme skoene et nytt uttrykk. Den klassiske skjelltåen er en god beskyttelse mot slag, mens innleggssålen er formet. For sko med ekstra slitestyrke så anbefales overdel av tekstil. Den myke yttersålen i gummi sørger for den gode fotfesten, som du lett kommer til å like.

Behagelige blå superstar sko som passer med det meste

Det fine med blå superstar sko er at de passer med det meste. Du kan kombinere dette med hverdagsstilen eller til når du skal en tur ut på byen. For et mer unikt preg så finner du skinnsko som er inspirert av Superstar-skoene men med et mellomhøyt design i stedet. Dette er for den modige som ønsker å ta sine neste steg i en ny retning. Med en ekstra gripesikker gummi i yttersålene får du både god grep på asfalt og terreng. Slip-on designet for de yngste kommer med dobbel overlag i mesh og en god passform-funksjon. En ekstra fordel er lengdemålings funksjonen i innleggssålen og yttersåle med dype og fleksible spor. Noe som er med på å forbedre komforten for den lekne og aktive. Et alternativ av slip-on modellen er overdel i mesh som virker elastisk. Det vil si at du får enda mer komfort med på kjøpet.