alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Superstar · Barn

 
[61]
1 / 2
Sideav 2

Superstars fra adidas for barna, tro til originalen – tilpasset de minste

Fra opphavet i eliten av amerikansk basketball, over til de kuleste i hip-hop verdenen, adidas Superstars er stadig like perfekt til bruk for å erobre fortauene, like lett som de vinner frem i spill og sport på idrettsplassen. Det er bare naturlig at de er skalert ned for å passe barna blant oss. adidas sine Superstars for barn lever opp til navnet, den voksne utgaven ble fort omfavnet av toppspillere og artister, og Superstars junior er like gode til å gjøre neste generasjons superstjerner klare til dyst.

Lekne sko og klær, adidas finner barnet i kids Superstars

For å få frem det beste i barna har ikke kids Superstars bare blitt skapt ved å krympe ned skoene og tilhørende klesplagg. Samtidig som modeller er nedskalert, er også tøffe og appellerende design brukt og introdusert med et spenn fra fargerike motiver til mer diskre og kule motiv. Her skal din stjerne finne stegene inn i fremtiden i noe som motiverer og passer temperamentet. Dette med en klassisk sportsstil, og samtidig vevd inn i dem moderne løsninger: Slik at både klær og sko i Superstars for barn både har det ikoniske utseendet, samtidig som det også er benyttet nyvinninger som resirkulert polyester i klær. Skoene, som utgjør majoriteten av serien, har noe for ethvert barn og hele deres utviklingsstige. Her finner dere et utvalg av tekniske løsninger slik som gode såler, ulike tilpasningsformer og et spenn av materialer brukt. Et felt som naturligvis også er svært viktig for barna når det kommer til skoene sine er å kunne velge blant lukkemuligheter i skoene, her finner du slip-on, borrelås og lisser: Det er ikke skoene og klærne det skal stå på når ditt barn løper inn i fremtiden.