alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Performance shorts for damer

 
[184]
1 / 4
Sideav 4

Performance shorts for damer til alle typer aktiviteter

En garderobe er ikke helhetlig med mindre du har et par med sports shorts til damer. adidas er en av markedets ledende klesprodusenter til bruk i sport og litt hverdag. Enten du tenker å løpe, gå tur i byen eller ha noe komfortabelt å hoppe i når du kommer hjem, så skuffer ikke shortsene. Kortbuksene er behagelige, så det skulle bare mangle at du er på utkikk etter et par med nye. Det er ganske greit å ha noe som kan takle enhver aktivitet, for å gi deg best mulig opplevelse av å trene.

Shorts til bytur og hverdag

Komfort har aldri før kommet først i rekken, som det gjør nå innen mote. Et par sports shorts til dame er oppgradert med pustende tekstiler som byr på flotte mønstre for å skille seg ut blant mengden. Et kreativt sinn kan enkelt mikse og matche kortbuksene med ulike klesplagg. Selv om stilen er ganske avslappende, så er det allikevel en ganske trendy stil som passer inn i dagens byliv. For deg som søker et minimalistisk utseende med rette linjer, så vil en tidløs sports shorts til damer i chinos-stil være midt i blinken. Slike kortbukser gir ekstra stretch, noe som trengs for aktiviteter som krever fleksibilitet. Chinos-kortbuksene passer dessuten med genser, jakke og t-skjorter til hverdagsbruk. Fullfør gjerne stilen med et par hvite sko for et klassisk utseende som ikke slår feil.

Behagelig bevegelse på treningsstudio og på løpeturen

For deg som liker å dra på en joggetur, så vil en kortere sports shorts til kvinner med minimal distraksjon-funksjon være perfekt. Slike kortbukser er designet for å lede bort svetten fra huden din, noe som gir deg ekstra komfort. Noen større shortser med spennende farger kan virke motiverende for deg, som ønsker å komme i bevegelse. Performance-shorts-damer til mer atletisk bruk er designet for holdbarhet og er derfor slitesterke.