alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Performance shorts for damer

 
[200]
Own The Run Short Running Tights
Manchester United 22/23 Borteshorts
Run Icons 3-Stripes Running Shorts
Club Tennis Shorts
Yoga Essentials High-Waisted Short Tights
Yoga Essentials High-Waisted Short Tights (store størrelser)
Farm Print Sykkelshorts
Tiro Essentials Shorts
Arsenal 22/23 Tredjeshorts
FC Bayern 22/23 Home Shorts
Tiro Essentials Shorts
Pacer 3-Stripes Knit Shorts
FARM Rio Bike Shorts
Fast Løpeshorts
Club Tennis Shorts
Club kort tennistights
Club Tennis Shorts
Tennis U.S. Series Ergo Printed Shorts
Tennis London Shorts
365 Women in Power Shorts
Hoop York City Knit Shorts
Hoop York City Mesh Shorts
Hyperglam Training Techfit Short Tights
AEROREADY Made for Training Minimal Shorts
FastImpact Running Bike Short Tights
Pacer 3-Stripes Woven Two-in-One Shorts
FARM Rio Bike Shorts
Run Icons Short Tights
Adizero Running Split Shorts
Argentina 22 Hjemmeshorts
Volleyball Shorts
Tailored HIIT 45 seconds Training Short Tights
Adizero Running Split Shorts
Real Madrid 22/23 Away Shorts
Tailored HIIT 45 seconds Training Short Tights
Optime Training Bike Short Tights
The Cycling Shorts
HIIT 45 Seconds Two-in-One Shorts
Volleyball Shorts
Karlie Kloss x adidas Shorts
Run Icons Two-in-One Running Shorts
Marathon 20 Shorts
Indoor Cycling Shorts
1 / 5
Sideav 5

Performance shorts for damer til alle typer aktiviteter

En garderobe er ikke helhetlig med mindre du har et par med sports shorts til damer. adidas er en av markedets ledende klesprodusenter til bruk i sport og litt hverdag. Enten du tenker å løpe, gå tur i byen eller ha noe komfortabelt å hoppe i når du kommer hjem, så skuffer ikke shortsene. Kortbuksene er behagelige, så det skulle bare mangle at du er på utkikk etter et par med nye. Det er ganske greit å ha noe som kan takle enhver aktivitet, for å gi deg best mulig opplevelse av å trene.

Shorts til bytur og hverdag

Komfort har aldri før kommet først i rekken, som det gjør nå innen mote. Et par sports shorts til dame er oppgradert med pustende tekstiler som byr på flotte mønstre for å skille seg ut blant mengden. Et kreativt sinn kan enkelt mikse og matche kortbuksene med ulike klesplagg. Selv om stilen er ganske avslappende, så er det allikevel en ganske trendy stil som passer inn i dagens byliv. For deg som søker et minimalistisk utseende med rette linjer, så vil en tidløs sports shorts til damer i chinos-stil være midt i blinken. Slike kortbukser gir ekstra stretch, noe som trengs for aktiviteter som krever fleksibilitet. Chinos-kortbuksene passer dessuten med genser, jakke og t-skjorter til hverdagsbruk. Fullfør gjerne stilen med et par hvite sko for et klassisk utseende som ikke slår feil.

Behagelig bevegelse på treningsstudio og på løpeturen

For deg som liker å dra på en joggetur, så vil en kortere sports shorts til kvinner med minimal distraksjon-funksjon være perfekt. Slike kortbukser er designet for å lede bort svetten fra huden din, noe som gir deg ekstra komfort. Noen større shortser med spennende farger kan virke motiverende for deg, som ønsker å komme i bevegelse. Performance-shorts-damer til mer atletisk bruk er designet for holdbarhet og er derfor slitesterke.