alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Performance · Shorts

 
[677]

Sports-shorts for aktive barn, kvinner og menn 

Hos adidas har vi et stort og spennende utvalg med sports-shorts til barn, kvinner og menn i alle aldre, fasonger og størrelser. Våre shorts kommer i utallige farger og fargekombinasjoner, med mønstre eller prints. Noen av våre shorts har også 3-Stripes og logoer som den populære Trefoil, eller emblemet til fotballaget du heier på. Vi har sports-shorts til alle anledninger, enten du trenger en på stranda i sommervarmen, en til å bade med, en på treningssenteret når varmeovnene slås på, til fotballtrening, til tennisbanen og sykkelturer blant annet. Vi har en mengde adidas sports-shorts i forskjellige passformer, enten du liker dem tettsittende, løse og ledige eller normale. Bla deg gjennom vårt utvalg for å finne din neste favorittshorts. 

Funksjonelle shorts til din favorittsport 

Det skal være behagelig å ha på seg en shorts, derfor kommer mange av våre shorts med elastiske liv og strammesnorer, slik at du kan tilpasse både passform og din personlig stil. Dersom du trenger en sports-shorts med plass til viktige småting, har vi også mange shorts med innvendige nøkkellommer, slik at du slipper å ha med deg bag eller sekk når du går ut av huset. Dersom du er ute etter en Performance shorts, har vi mange shorts med forskjellige kvaliteter som øker din ytelse. Vi har for eksempel flere typer sports-shorts med mesh-innlegg som sørger for å ventilere de områdene du trenger det som mest. Vi har også shorts med funksjoner som AEROREADY og HEAT.RDY som virker fukttransporterende, pustende og lette, slik at treningsøkten blir en tørr og komfortabel affære. For deg som liker å løpe når solen står høyt, har vi også shorts med UV-faktor, slik at du slipper å smøre kroppen under med solkrem før du tar løpeturen ute. Enkelte av våre shorts tilbyr også materialer med kompresjon som støtter og reduserer muskelvibrasjon, og andre tilbyr reflekser, slik at du kan ses og føle deg trygg i mørket.