alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Performance tights for damer

 
[136]
1 / 3
Sideav 3

Vis hva du er god for med performance tights for damer

Du vet hva du er god for. Du vet du er laget for prestasjon. Det eneste du trenger nå, er en performance tights for damer som lar deg sette kunnskapen du har om deg selv ut i livet. Med materialer som resirkulert polyester og elastan, samt AEROREADY, fuktabsorberende og ventilerende teknologier kan du være sikker på at du holder deg tørr og komfortabel slik at du kan få det meste ut av treningen din. Høyt liv, god passform og ergonomiske sømmer lar deg føle deg selvsikker og inspirerer deg til å presse deg selv til neste nivå. For treningsøkter på kalde dager kan du gå for en sportstights som er spesialdesignet for kjølige forhold, så du kan fokusere på treningen din i stedet for temperaturen. Kompresjonspassform gir deg en sikker følelse og støtte til musklene dine gjennom HIIT eller boksing eller hva det enn skulle være, og lar deg prestere til det fulle. Elastisk liv med strammesnor forsikrer at tightsen sitter som den skal, og du kan trene i selvsikkerhet.

Vis din personlige stil

Prestasjon og ytelse trenger ikke å bety kjedelig garderobe. Velg deg en performance tights for damer som matcher din personlige stil, enten du går for en klassisk svart tights eller tilføyer en fargeklatt til treningsantrekket ditt. Uansett hvilken retning du heller mot, kan du finne en stil som passer til akkurat deg, og som lar deg føle deg som ditt selvsikre, sanne jeg så du kan prestere under hver treningsøkt, under alle slags forhold. Med en performance tights for damer er det du, din prestasjon og dine sprengte grenser som står i fokus, og du kan trene i stil på vei til nye personlige rekorder. Ikke la deg hindre – reisen til toppen starter her og nå, og du reiser i stil.