alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Vanntett sko til turgåing

 
[131]
1 / 3
Sideav 3

Hold deg tørr på beina med vanntett sko til turgåing

Er du blant turinteresserte som setter pris på naturen og dens skjarmerende værforhold? Da kan du sikre deg vanntett sko til turgåing. Værforholdene trenger ikke lenger å sette en bremse for best mulig turopplevelse i skog og mark. adidas har et bredt utvalg av lette, robuste og forede sko på lager til tur. adidas er anerkjent for å designe klesplagg til friluft, sport, trening og hverdag. Materialene på skoene varierer. Går du mye ved sjøkantene, er tursko med resirkulerte materialer fra marint avfall perfekte for å holde deg tørr og komfortabel på turen. Den kjente GORE-TEX®-teknologien holder deg tørr selv på de våteste av myrforholdene du møter, samt den pustende effekten som holder føttene komfortabel. Flere av modellene kommer med sokkelignende konstruksjoner som gjør det ekstra lett å få på seg skoene, samt at de holder seg godt på føttene dine.

Lette terrengsko med ekstra komfort og slitestyrke

adidas sitt utvalg av vanntett sko til turgåing byr på mellomsåler som gir utmerket demping. De vanntette turskoene er utviklet med overdel i mesh og syntetisk materiale. Noen av modellene som er for utfordrende turer, har yttersåler med gummi du finner i bildekk som gir et ekstraordinært grep på våte underlag. Med en særdeles slitesterk og lett mellomsåle og formet innleggssåle er du forberedt på det meste som den norske naturen har å by på i terreng. Tåhetten er robust designet for å gi ekstra dekning når du kjemper deg gjennom varierte stier og fjell. Er du ikke like glad i typiske tursko, så er det godt at skoene leverer en neste generasjons komfort og bevegelsesfrihet selv for lange turer. Det skal nesten kjennes ut som om du har på deg joggesko, når du går med adidas sine tursko.