alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Tursko til barn

 
[30]

Mer aktiv turgåing med sko til barn

Små føtter skal en dag stå for fremtiden, frem til da trengs det tilpassede sko som barn kan regne med og som kan tåle deres eventyr i alle mulige værforhold. Det er greit å kunne gå med tursko som ikke nødvendigvis senker farten og er tunge å gå med. Skoene er designet slik at de skal være lette og gå med. adidas har tursko til gutt og tursko for jente i et variert utvalg til å dekke behovene for disse aktive sjelene. adidas har bred erfaring på området innen å utvikle klær, samt sko til enhver anledning.

Tursko til gutter og jenter

Unge atleter som er fulle av energi trenger å ha sko som er med på reisen mot utviklingen. Et par med turstøvler for barn finnes både til gutter og jenter. Det er mulig å velge mellom sko som går til leggene eller i vanlig form. Du kan velge tursko med skolisse, snøring og skrulås. Det er ikke alle som er like komfortable med skolisser. Heldigvis finnes sko med snøring som gjør det enkelt å tilpasse hvor stramt eller løst de skal sitte.

Holder skitt på utsiden og føttene tørre

Barn har det mer moro med å kunne klatre over steiner og trampe i pytter langs stien. Med sko for barn til turgåing holdes føttene godt tildekket med slitesterke overflater og såler for de eventyrlystne. Den holdbare trekkraften sørger for å hjelpe barnet med å kunne bevege seg over gjørmete og ujevne stier. Turskoenes vanntette overdeler kan takle regn, vannpytter og bekker. Snøringen holder seg på innsiden av skoene under turen og slik at skoene holder seg på føttene. Det er så mye mer komfortabelt å ha på seg tursko som sitter godt på føttene og som du kan ha god kontroll på.