alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Treningsbukser

 
[574]
1 / 12
Sideav 12

Yt ditt beste med råflotte treningsbukser fra adidas

Treningsbukser fra adidas ser ikke bare stilige ut, men de er utviklet med spesielle egenskaper som gjør dem komfortable og praktiske i bruk. Fra ikoniske joggebukser med 3-Stripes i ekte 90-talls stil til høytytende sportsbukser, her finner du et komplett utvalg av treningsdrakter for aktive og stilbevisste mennesker. Mange av disse treningsbuksene er heldekkende og derfor litt varme, og de passer dermed godt til økter med lav intensitet. De kan også brukes til utetrening på kjølige dager. De er dessuten svært behagelige til fritidsbruk, enten du skal til og fra treningssenteret, slappe av hjemme i sofaen eller på besøk til venner. Denne typen sportsbukser har dessuten praktiske lommer til nøkler, mobil og andre småting, noe som mange treningstightser ikke har.

Sportsbukser og ikonisk mote i ett

Treningsbukser fra adidas med 3-Stripes og Trefoil er dessuten så ikoniske og legendariske at du enkelt kan forvandle dem til et kult antrekk i ekte streetwear-stil. Damer kan for eksempel bruke dem med store, chunky sneakers, caps og crop top, mens menn kan rocke adidas-stilen med klassiske sneakers med 3-Stripes, en enkel svart slim-fit t-skjorte og en urban anorakk i en iøynefallende farge. Hvis du vil kjøre den sporty og edgy stilen helt ut, anbefaler vi å velge en hel treningsdrakt med bukse og genser i en sterk farge som garantert vekker oppmerksomhet.

En god treningsbukse er et must i garderoben

Vi tør å påstå at treningsbukser fra adidas er nærmest et must i garderoben til aktive og sportsinteresserte mennesker. Klærne produseres i ulike materialer som trikot og resirkulert polyester. Du finner også avslappede treningsbukser i bomull blant utvalget. Disse føles svært myke og gode ut mot huden, og du skaper raskt et fint, men causal antrekk ved å kombinere joggebuksen med en pen genser og jakker med rene snitt.