alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Joggebukser til barn

 
[108]
Manchester United Condivo 22 Presentation Bukse
Tiro Essential bukser
Manchester United Condivo 22 Treningsbukse
Tiro 21 Treningsbukse
Tiro 21 Sweat Bukse
Tiro Essential bukser
Real Madrid Joggebukse
Tiro Treningsbukse
adidas Essentials 3-Stripes Bukse
Graphic Print Treningsbukse
Juventus Condivo Slim Treningsbukse
Condivo 22 Treningsbukse
Condivo 22 Treningsbukse
Adicolor Treningsbukse
Tiro 21 Sweat Bukse
Adicolor SST Treningsbukse
Real Madrid Condivo 22 Training Bukse
Manchester United DNA Bukse
Ultimate365 Adjustable Golfbukse
Entrada 22 Joggebukse
adidas Essentials 3-Stripes Bukse
Entrada 22 Joggebukse
Tiro 21 Woven Bukser
Juventus Condivo Slim Treningsbukse
Treningsbukse
Entrada 22 Treningsbukse
Tiro 21 Woven Bukser
FC Bayern Condivo 22 Training Bukse
Arsenal Condivo 22 Treningsbukse
Salah Bukse
Golf Bukse
Ajax Amsterdam Condivo 22 Treningsbukse
Olympique Lyonnais Tiro 21 Treningsbukse
Arsenal DNA Joggebukse
Entrada 22 Treningsbukse
Tiro Bukse
BX-20 Bukse
Tiro Essential bukser
Adicolor SST Treningsbukse
adidas SPRT Collection Treningsbukse
Dance Bukse
Adicolor Treningsbukse
Woven Treningsbukse
1 / 3
Sideav 3

Superkule og superdigge joggebukser til barn

Det er ingen tvil om at joggebukser til barn fra adidas er like herlige å gå med som de er kule å se på. Vi snakker gøyale farger, ikoniske 3-Stripes, myke materialer og god passform. Strammesnor i livet sørger for at buksen holder seg på plass mens barnet løper, hopper og spretter rundt, uten at det føles for stramt og ubehagelig ut når barnet skal slappe av i sofakroken. Våre treningsbukser for barn kan brukes til idrett, trening og på fritiden. Barnet går dessuten en behagelig skoledag i møte iført en joggebukse av mykt collegestoff.

Joggebukser til barn med svært god passform

Mange av modellene har en nøye gjennomtenkt passform som hverken er for løs eller stram. Klassiske modeller har fått en moderne vri med avsmalnende bein som gir en urban og spennende silhuett. Ribbestrikkede buksebensender forbedrer passformen ytterligere. Dette er rett og slett den ultimate løsningen for deg som vil ha en perfekt mellomting mellom stram og løs – og det tør vi påstå passer svært godt for aktive og lekne barn!

Treningsklær for barn som er skapt med omtanke for miljøet

Vil du ta vare på verden som barnet ditt skal vokse opp i? adidas samarbeider med Better Cotton Initiative for å forbedre bomullsdyrking verden over, og dette er klær som dere kan bruke med god samvittighet. Takket være resirkulert polyester, bidrar dere også til å redusere sløsing av verdens ressurser.

Pass godt på dekorasjonene

Det er viktig at du ikke stryker dekorasjonene på joggebukser for barn. Det kan føre til at buksen blir fortere slitt og ødelagt. Du bevarer joggedressene fine lengst mulig ved å vaske og tørketromle dem på lav varme. Aller helst bør du vurdere å henge dem opp til tørk, da lufttørking er minst slitende på materialet. Vi anbefaler heller ikke å bruke tøymykner.