alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Treningsjakker

 
[497]
1 / 11
Sideav 11

Sporty og stilige treningsjakker fra adidas

Treningsjakker fra adidas kombinerer pustende egenskaper med fleksibilitet og varme, noe som gjør dem til det perfekte valget for treningsglade mennesker på alle nivåer. Vi har en rekke ulike treningsjakker med forskjellige design og i ulike størrelser og farger, og vi er sikre på at du finner noe som faller i smak og som passer til din unike stil. Vi har alt fra tidløse jakker i svart og blått til mer iøynefallende varianter i knallrødt eller med stilige print. Ikoniske 3-Stripes nedover ermene gir jakken et sporty og klassisk uttrykk, mens adidas-logoen viser stolt frem det kjente emblemet. 

Lette og fleksible sportsjakker for kvinner, menn og barn

Treningsjakker fra adidas er både lette og fleksible, og vi har modeller for hele familien. Velg for eksempel en treningsjakke for juniorer med ikoniske detaljer som stående, ribbestrikket krage og kontrastfarget 3-Stripes på ermene. For menn har vi for eksempel en kul variant med sterke fargeblokker og normal passform som sørger for bevegelsesfrihet. Ser du etter en sportsjakke som er perfekt til en svett treningsøkt? Velg en pustende golf-genser som er laget for fleksible bevegelser og som holder svetten unna, slik at du er tørr og komfortabel under hele turen. 

Slik vasker du treningsjakker

Det er ingen hemmelighet at treningsklær må vaskes oftere enn hverdagsklær, da de utsettes for svette og annen slitasje. Det viktigste er at du vasker klærne etter vaskeinstruksjonene som står på plaggene og passer på å ikke vaske med for høy temperatur. Velg gjerne skånsomme vaskeprogrammer for å være på den sikre siden, og unngå bruk av tøymykner som kan skade materialene. Husk også å ikke stryke logoer, emblemer og motiver, samt å vaske med lukkingen stengt. Med disse enkle grepene kan du være sikker på å ha treningsjakkene dine i mange år fremover.