alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Originals treningsjakke

 
[107]
1 / 3
Sideav 3

Den ultimate treningsjakken for enhver anledning og sesong

Møt vår klassiske og ikoniske originals treningsjakke. Dette er en viktig del av adidas sitt store utvalg av treningsplagg, og jakken kommer i en rekke forskjellige farger og stiler, slik at du enkelt kan finne frem til en modell som tilfredsstiller dine behov. Konstruert med den velkjente ribbestrikkede kragen og med en utsøkt interlock-blanding bestående av bomull og polyester er du klar for å møte alle utfordringer som kommer din vei. Det kraftige og slitesterke stoffet gir en følelse av kvalitet, og sammen med de praktiske glidelåslommene foran har du godt med plass til oppbevaring av essensielle eiendeler. De ribbestrikkede mansjettene og kantene skaper en fin harmoni i plagget. Alle adidas originals treningstopper kommer med en toppmoderne og funksjonell glidelås som er designet for å gi deg pusterom.

Elegant innovasjon og smarte løsninger som alltid dytter deg i riktig retning

Det er flere elementer som bidrar til at våre treningsjakker er det foretrukne valget for toppatleter og andre som vil pushe seg ekstra hardt. Den slanke og stilrene passformen gir en komfortabel følelse, som ikke kjennes for varm og tettsittende. Den praktiske ståkragen bidrar til at man alltid er beskyttet fra vær og vind hvis behovet skulle oppstå. Videre vil glidelåsen være god og effektiv i kjøligere vær. Den moderne interlock kombinasjonen, bestående av resirkulert polyester og bomull, gir den perfekte balansen så du kan trene hardt uten å svette unødvendig mye. Denne blandingen av materialer absorberer effektivt vekk fuktighet, slik at du kan fokusere på trening. Videre sørger de praktiske lommene foran for at du alltid har oppbevaringsplass til diverse gjenstander.

En udødelig klassiker som frisker opp ethvert antrekk

Enten du velger en adidas treningsjakke i rød, svart eller en annen farge kan du alltid være sikker på at den vil fungere perfekt med våre klassiske joggesko eller sneakers. De fungerer også utmerket kombinert med en enkel joggebukse eller treningsshorts. Når det gjelder vask og pleie anbefaler vi at jakken maskinvaskes på maksimalt 30 grader og at man bruker lav varme i tørketrommel.