alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Treningsjakke for herrer

 
[268]
1 / 6
Sideav 6

Sporty treningsjakke for herrer til hverdagen

Treningsjakkene for herrer fra adidas er laget for aktiv komfort og en uanstrengt stil. De passer fint, enten du skal på trening eller bare slappe av. Velg en treningsjakke med de tradisjonelle 3-Stripes og adidas Trefoil i den fargen som du liker aller best, eller kanskje en treningsjakke lik favorittfotballaget ditt.

Finn en favoritt

Se gjennom utvalget og finn en favoritt som passer til ditt bruk. Utvalget av adidas treningsjakker for herrer er bredt og du kan finne alt fra jakker med glidelås til hettegensere. Kanskje foretrekker du varme hettegensere der du kan trekke hetten over hodet og grave hendene langt ned i lommene for å finne varmen i litt rufsete vær. Eller foretrekker du kanskje hettejakker, så du slipper å dra den over hodet og buste til sveisen? adidas har flere treningsjakker, så du vil nok finne den som passer best til din smak i sortimentet vårt. Ekstra morsomt for deg som er fotballinteressert, er det at du kan finne igjen treningsjakkene til forskjellige fotballklubber her. Da kan du kle deg som det fotballaget du heier på.

Holder deg varm på treningen

De fleste treningsjakkene våre har de karakteristiske 3-Stripes og adidas Trefoil på seg, noe som gir dem et sporty utseende og deg et sporty image. adidas er en bastion og du kan gjerne gjenkjenne et adidas-plagg på lang avstand. Byggesteinene i 3-Stripes og adidas Trefoil ligger til syvende og sist i kvaliteten på treningsplaggene som lages basert på nyvinnende teknologi. Det er lurt å ha en treningsjakke eller to liggende, gjerne flere, hvis du trener aktivt. Den holder deg varm i ruskete vær, ventilerer bort svetten og holder deg tørr. Da har du muligheten til å kunne yte ditt beste og prestere, eller du kan slenge den på i farten når du skal ut for å henge med venner.