alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Treningsbukser til herre

 
[398]
1 / 9
Sideav 9

Kul og komfortabel med treningsbukser til herre fra adidas

Det hersker nok liten tvil om at treningsbukser til herre er et populært klesplagg, og det er et must for aktive menn som elsker en sporty look. Joggebukser for menn fra adidas fås med klassiske 3-Stripes og klassiske farger, og disse kan brukes til det aller meste. Du gjør dem klar til hverdagsbruk ved å kombinere dem med et par sneakers og en pen jumper, mens du kan fint bruke dem på trening sammen med en pustende treningstrøye med fukttransporterende egenskaper. Velg gjerne fargesterke varianter for å skape en edgy look. Disse passer spesielt bra for deg som digger urban mote, og de ser rett og slett råkule ut med en svart T-skjorte, basketballsko og en caps på hodet. Hvorfor ikke kjøpe flere varianter og veksle mellom dem, alt etter anledning og humør?

Joggebukser til menn med funksjonelle egenskaper

Det er ikke bare designet som står i fokus. Våre treningsbukser til herre er nøye utviklet med tanke på komfort og funksjonalitet. Mange av modellene produseres av myke og miljøvennlige materialer, for eksempel resirkulert polyester. De fullføres med en moderne silhuett og avsmalnende bein, elastisk liv og mulighet til å justere livet ved hjelp av en snor. Glidelås foran på buksen og ribbestrikkede kanter gjør buksen ekstra komfortabel og anvendelig. Du finner også deilige joggebukser for menn i collegestoff blant kolleksjonene. Disse har en løs og behagelig passform som gjør dem perfekt egnet til aktiv fritidsbruk. Detaljer som avsmalning rundt anklene og kileinnfelling ved skrittet øker komforten ytterligere.

Husk på å vaske sportsbukser for menn på riktig vis

Det er viktig å vaske og tørketromle dem på lave temperaturer for at joggebuksene skal holde seg like myke og gode over tid. I tillegg bør du velge et skånsomt vaskemiddel for å unngå for tidlig slitasje. Du bør alltid sjekke vaskeanbefalingene, i tilfelle plagget ditt trenger særegen behandling.