alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Joggedresser til dame

 
[2]

Hev stilen til nye høyder med joggedresser til dame

Gode joggedresser til dame fra adidas omtrent et must i garderoben til aktive, stilbevisste kvinner. En klassisk joggedress er ofte tykkere og varmere enn lette treningstightser, og de passer derfor godt til forskjellige anledninger. De kan for eksempel brukes til økter med lav intensitet eller til utetrening på kjølige dager. Det er heller ikke til å stikke under stol at joggedresser er et elsket og yndet plagg til fritidsbruk. Ikke bare er de deilige å ha på seg når du skal slappe av i sofaen, men de ser dessuten superkule ut når du styler dem opp i ekte streetwear-stil. Kolleksjonene til adidas består av joggebukser som matcher med praktiske hettegensere, treningsjakker og jumpere. Treningsjakkene er enkle å ta av og på, slik at du kjapt kan regulere kroppstemperaturen din på utetreninger. Du kan dessuten bruke dem etter trening for å ikke bli for kald på veien hjem. Mange av dem fås med praktiske detaljer som hull til tommelen, lommer med glidelås og formede ermer.

Finn en joggedress som matcher stilen din

Det spiller ingen rolle om du skal bruke dressen til fritid eller jogging: Det er viktig at klærne både sitter godt på kroppen og at du ser bra ut mens du bruker dem. adidas kombinerer et lekkert design med praktiske egenskaper for at du skal kunne bruke treningsdressen din i lang tid. Hvis du foretrekker en elegant, men sporty look, anbefaler vi å velge klassiske farger som hvitt og svart. Mange av disse fås med 3-Stripes og Trefoil-logo. Hvis du derimot elsker en dristig stil og trives med å eksperimentere med mote, kan du gå for plagg med knallfarger, retro design og spennende detaljer. Du styler joggedressen opp og ned ved å bytte ut tilbehør, sko og andre plagg.