alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Jogging

 
[16]

Jogging blir bedre med riktig utstyr

Jogging er populært blant både damer og menn, og det er en treningsform som krever minimalt med tungt utstyr. Du må imidlertid huske på å ha de rette klærne og skoene for løpeturen, og løpedrakter er et absolutt must i garderoben til alle sportsglade mennesker. Treningsdresser består av jakker og matchende bukser, og de er tradisjonelt laget for idrettsutøvere. Hos adidas kan du også kjøpe jakker og bukser separat, slik at du kan mikse og matche for å skape din helt unike treningsdress som passer for din stil og personlighet. Treningsdressene fra adidas er sporty og stilige, og i dag blir skillet mellom mote og treningstøy stadig mindre. Derfor er det enkelt å velge seg en løpedrakt eller treningsdress som du føler deg komfortabel og stilig i, uansett om du skal bruke den til avslappende dager eller til trening.

Sporty, stilige og anvendelige løpedrakter til løpeturen

Løpedrakter og annet utstyr til jogging fra adidas er like stilige som de er praktiske, og du vil utstråle sporty glede ved å bruke bukser med de ikoniske 3-Stripes nedover beinet eller den tidløse Trefoil-logoen på jakken. Velg for eksempel en treningsbukse med smal og atletisk passform som lar deg fokusere på det som er foran deg, og ikke på hva du har på deg. Kombiner buksen med en komfortabel hettegenser som virkelig får deg i konkurransemodus. Med høy hals, hette og tommelhull får du komplett dekning. Hos adidas finner du treningstøy i ulike varianter og farger, og vi er sikre på at du finner en kombinasjon som passer godt for deg.

Ta vare på adidas klærne dine

Klær av høy kvalitet krever riktig vedlikehold, og derfor er det svært viktig at du tar godt vare på klærne dine. Først og fremst innebærer dette å følge vaskeanvisningene for å vaske klærne riktig, samt å unngå bruk av tøymykner og tørketrommel for å bidra til å forlenge klærnes levetid. Som med alt annet, må du også huske på å vaske dem med lignende farger og gjerne også vrenge klærne før vask.