alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Treningsdress for høye damer

 
[1]

Vakker og kul treningsdress for høye damer

Hos adidas kan du få en treningsdress for høye damer som er både sporty og stilige. Er tiden endelig inne for å sparke i gang en ny fotballsesong eller vil du bare ha noe behagelig og fint å tusle rundt i hjemme? Da er en stilig og deilig treningsdress det perfekte valget. En treningsdress består av en bukse eller tights kombinert med en matchende genser. Genseren er ofte langermet og kan komme med eller uten glidelås. Treningsdressen er et populært plagg som ofte brukes utenpå andre treningsklær for å holde varmen eller rett og slett som et søndagsoutfit i sofaen hjemme. Hos adidas finner du treningsdresser for alle, uansett høyde, kroppsform eller størrelse. Dersom du er lei av klær som er for korte, kan du for eksempel velge en feminin og stilig treningsdress for høye damer som er perfekte for våre høye, flotte kunder. Velg mellom ulike farger og varianter for å finne den modellen som passer best for deg.

Sporty og stilige treningsdresser med ekstra lengde

Med en deilig treningsbukse i collegestoff kan du forlate banen og fortsette dagen din som vanlig. Med klassiske kontrastfargede 3-Stripes nedover beina får du en autentisk look, og den smale passformen med myk bomull og resirkulert polyester føles behagelig mot huden. Med passepoilerte lommer på sidene og hel glidelås er genseren både praktisk og anvendelig å bruke. Uansett hva slags treningsdress for høye damer du velger, bør du passe på å behandle dem riktig. Først og fremst bør du følge vaskeanvisningene nøye, slik at klærne ikke vaskes på høyere temperatur enn de tåler. Mange plagg kan tørketromles på lav varme, men vi anbefaler likevel lufttørking for å unngå unødig slitasje. I tillegg bør du huske på å kun bruke skånsomt vaskemiddel, samt unngå bruk av tøymykner for at klærne dine skal holde seg best mulig.