alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Snowboardbukser

 
[20]

Vær stilfull i bakken med snowboardbukser fra adidas

For at du skal få mest mulig ut av den dyrebare tiden i bakken, så er det selvfølgelig viktig at du har utstyret i orden. En god snowboardbukse er helt essensielt og bør stå høyt oppe på prioriteringslista. adidas sine snowboardbukser er laget for at du skal kunne tilbringe lange dager i bakken og perfeksjonere både ollien, nollien og teste ut alle de nye kule triksene.

Snowboardbukser som tåler knall og fall

Et av de viktigste kravene til snowboardbukser er at de har en god passform som gir enestående bevegelsesfrihet, uansett hvilke triks som står på planen. Utvalget av snowboardbukser strekker seg fra tynnere og vannavstøtende modeller til vanntette og fôrede bukser med justerbare seler. Det alle har til felles er at de har din komfort og sikkerhet som førsteprioritet. Blant de mange funksjonene de ulike buksene tilbyr kan vi nevne pustende materialer for at du skal holde deg sval selv når du jobber hardt, innebygde gamasjer som holder snøen ute, forseglede sømmer som sikrer at vannet ikke sniker seg inn, vanntett skall, ventilering i bena, forsterkninger på strategiske steder, praktiske lommer og lydutgang til hodetelefoner for at du skal kunne lytte til favorittmusikken din. Alle snowboardbuksene er selvfølgelig slitesterke og tåler røff behandling i bakken – noen knall og fall er jo ikke til å unngå når du tester ut de nye triksene.

Med hjerte for miljøet

Alle utendørsentusiaster vet hvor viktig det er å ta vare på planeten vår for å kunne fortsette å nyte naturen slik vi gjør i dag. Hva med å velge snowboardbukser som er laget av resirkulert polyester for å hjelpe til med å spare ressurser og redusere utslipp? Akkurat som deg tar adidas miljøet på alvor, og vi tilbyr derfor et stort utvalg produkter laget av blant annet resirkulert polyester og marint plastavfall. Det skal være enkelt å være miljøvennlig.