alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Snowboardjakker

 
[22]

Stilige og sporty snowboardjakker fra adidas

Snowboardjakker fra adidas er utformet for å holde deg både varm og komfortabel, samtidig som du ser trendy ut i bakken. Takket være moderne og innovative teknologier og materialer, holder du deg tørr på selv den tøffeste snowboardøkten. Det som er så fint med adidas snowboardjakker, er at de er like fine til en urban og hverdagslig look som de er i skiløypene. Uansett om du foretrekker klassiske og tidløse farger og modeller eller iøynefallende og fargesprakende jakker, er vi sikre på at du finner noe som faller i smak i kolleksjonen vår.

Variert utvalg av anvendelige snowboardjakker

Vi har et bredt utvalg av råkule snowboardjakker til både menn og damer i ulike passformer, størrelser og farger. Du kan for eksempel gå for en stormklar jakke for tørr og komfortabel beskyttelse, uansett hvor du er. Skal du klatre i fjellet under stormfulle og kalde forhold? Da er denne jakken perfekt for deg. Den lages dessuten med garn som spinnes av plast som blir hentet fra strender og kystsamfunn før de når havet. Med et vanntett og forseglet skall holdes vann og vind ute samtidig som svette og fuktighet slippes ut. Den justerbare og forsterkede hetten sørger også for at du har god plass til hjelmen. Ønsker du en fargerik jakke som gjør at du virkelig skiller deg ut i bakken? Gå for en superkul variant i blått, rødt og grønt med en vannavvisende, sømforseglet konstruksjon og en praktisk hette som kan pakkes sammen. Passformen sørger dessuten for svært god bevegelsesfrihet, slik at du kan utfolde deg fritt i bakken.

Hvordan bør vedlikeholde snowboardjakker dine?

For at snowboardjakken din skal holde seg fin lenge og bevare de gode tekniske egenskapene, bør du unngå å vaske den for ofte. Som regel kan du enkelt rengjøre den ved å tørke av flekker og smuss, men dersom den trenger en grundigere vask er det viktig at du følger vaskeinstruksjonene nøye.