alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Yoga tanktopper

 
[12]

Fleksibilitet i ypperste kvalitet med yoga tanktopper

Lad opp for din neste yogatime eller treningsøkt med en fleksibel yogatopp fra adidas. Merket har lang erfaring bak seg i det å designe plagg til enhver type aktivitet eller til bruk i hverdagen. Utvalget byr på flere farger og stiler. Her er det bare til å velge og vrake. Noen liker å ha en hel logo på fremsiden, mens andre foretrekker ikoniske 3-Stripes. Hvordan du ønsker å se ut, er opp til deg.

Komfort holder motivasjonen oppe

En yoga singlet er så mye mer enn bare en singlet! Her opplever du en topp med god stretch som sørger for ekstra komfort og som igjen gir ytelse. Er ikke dette en fin måte å holde motivasjonen oppe på? Toppene er så mye mer enn stil. Ønsker du å holde deg tør og avkjølt under en treningsøkt, så lønner det seg å gå for en topp med pustende egenskaper. Skal du jogge ute en varm sommerkveld, men trenger refleks? Da går du for en topp som lyser opp i mørket. Utenom disse ulike funksjonene kan du forvente topper med stretch og fleksibilitet. Dette betyr derfor at uansett yogastilling du ender opp i, så er stoffet fleksibelt nok til å følge dine bevegelser.

Finn din perfekte passform

Utvalget består av yogatopper med tettsittende passform, løsere passform, vanlig passform og pluss-størrelser. Nakkeform varierer mellom rund, spiss og langhalset. Uansett hva du velger, så er formålet at du skal ende opp med toppen som passer deg perfekt. Din ytelse kan avhenge av akkurat dette, så det er derfor viktig at det tilbys et utvalg hvor du kan finne det som passer akkurat deg og dine behov. Hvilket type materiale på toppen du velger, har også noe å si på komfort og ytelse. Finn din favoritt i dag!