alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Singleter til dame

 
[283]
Pris
kr99 - kr2 650
992650
1 / 6
Sideav 6

Stilige og anvendelige singleter til dame

Noen av de viktigste plaggene vi har i garderoben er uten tvil toppene, og singleter er en populær variant å bruke både på trening og til hverdags. Uansett om du ønsker singleter til dame i basisfarger som passer til alt eller om du går for iøynefallende knallfarger som gjør at du virkelig skiller deg ut, er vi sikker på at du finner dametopper fra adidas som du vil elske. Hos oss finner du modeller med ulike utringninger, snitt, lengde og passform, slik at du kan velge og vrake for å finne det du liker best. Eller hva med noen av hver? Du får aldri nok av topper til dame, og det lønner seg som regel å ha noen forskjellige varianter i garderoben.

Hva bør du se etter i singleter til dame?

Når du skal gå til innkjøp av nye singleter fra adidas, bør du først og fremst vurdere hva du skal bruke dem til. Er det en treningstopp du ser etter som skal tåle svette økter og lange løpeturer? Da bør du satse på pustende materialer med fukttransporterende egenskaper som holder deg tørr og komfortabel under hele treningen. Ønsker du en topp til hverdagsbruk, kan du gjerne velge mer etter stil og design enn de tekniske egenskapene. Uansett kan du være sikker på at singletene og toppene fra adidas produseres av materialer av høy kvalitet.

Slik bør du vaske klærne dine

Uansett hva slags singleter og topper du skaffer deg fra adidas, kan du være trygg på at du får klær av høy kvalitet som vil vare lenge. Imidlertid er det noen ting du kan gjøre for å forlenge plaggenes levetid. Dette innebærer blant annet å vaske dem riktig. Følg alltid vaskeinstruksjonene i plaggene nøye og bruk skånsomt vaskemiddel. Du bør også unngå bruk av både skyllemiddel og tørketrommel, da denne behandlingen kan skade elastisiteten og de gode egenskapene til klærnes materialer.