alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Singleter til herre

 
[62]
1 / 2
Sideav 2

Anvendelige, stilige og sporty singleter til herre

Singleter er et av de viktigste basisplaggene i enhver herregarderobe, og disse stilige, praktiske og anvendelige plaggene er like fine til hverdags som til trening. Hos oss finner du en rekke ulike singleter til herre i forskjellige design, farger og størrelser, og vi er sikre på at du finner flere varianter som passer perfekt til din personlige stil og aktivitetsnivå.

Bredt utvalg av singleter til herre fra adidas

Hos adidas finner du et omfattende utvalg av singleter til herre, og vi har varianter til all slags bruk. Ser du etter en pustende og fukttransporterende singlet som tåler selv de hardeste aktivitetene? Velg en treningssinglet til herre som har treningsspesifikke egenskaper. Med den klassiske Trefoil-logoen og 3-Stripes får du en sporty vri på ethvert antrekk. Disse singletene er dessuten fine nok til å brukes til hverdags også. Vi anbefaler at du har et utvalg av forskjellige topper for hånden, slik at du har noe å ha på til enhver anledning. Du kan for eksempel ha noen nøytrale og tidløse plagg i basisfarger som svart, grått og hvitt, i tillegg til noen sprekere varianter i knallfarger for når du ønsker å skille deg litt ekstra ut.

Slik vasker du singleter fra adidas

Med singleter til herre fra adidas kan du være sikker på at du får plagg av høy kvalitet med suverene egenskaper, uansett hva du skal bruke dem til. For å bevare disse gode egenskapene og forlenge levetiden til klærne, bør du imidlertid være obs på hvordan du vasker dem. Først og fremst bør du sørge for å alltid følge vaskeinstruksjonene i plaggene og bruke skånsomt vaskemiddel. I tillegg kan du gjerne unngå å bruke skyllemiddel og tørketrommel, da dette kan skade elastisiteten og slite unødig på materialene i klærne dine.