alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Basketball topper

 
[22]

Vi har markedets sprekeste og kuleste basketball topper til trening

Skjorter som passer perfekt når du ønsker noe lett og pustende. Den ermeløse t-shirten er et klassisk plagg som har vært med oss i mange år, og vårt utvalg gjør sitt til at du kan føle deg som en ekte NBA-stjerne. Hvis du er på utkikk etter den perfekte t-skjorten til neste omgang med basketball, eller bare er på leting etter noe funksjonelt til løpeturen, så vil våre basketball topper passe helt utmerket for alle oppgaver – både på og utenfor banen. Vårt utvalg av basketball topper dekker flere ulike stiler og typer med ermeløse topper, noe som også gjør sitt til at din unike stil blir ivaretatt. Velger du en ermeløs skjorte fra oss kan du være trygg på at du får et kvalitetsplagg som vil vare over tid og som hjelper deg å prestere.

Bli den beste versjonen av deg selv med våre tanktopper og ermeløse skjorter

Det er ikke så ofte at et plagg blir ikonisk og går over i historiebøkene som en viktig bidragsyter når det kommer til utformingen av en sport, bruken av tanktopper og ermeløse t-skjorter var med på å definere moderne basketball og annen idrett, gjennom form og funksjon. Våre plagg er laget i behagelig teknologi som holder deg kjølig og komfortabel i selv det varmeste vær, samtidig som vi har utviklet avansert teknologi som bidrar til å holde svetten vekke for å unngå fukt. Videre består materialet av resirkulert polyester som er med på å redusere klimautslipp og er mer bærekraftig enn konvensjonelle materialer. Designet med en rund hals og elegante detaljer som underdelen i mesh gjør at dette er et plagg som er tidløst.

Hvordan pleie et så legendarisk plagg som adidas ermeløse t-skjorter?

Det er flere ting som kan være verdt å ta hensyn til når en vasker og pleier plagget. Noe av det viktigste er å unngå rensing og bleking. Videre er det anbefalt å maskinvaske på kaldt vann (maks 30 grader) for å sikre passformen.