alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Svart shorts menn

 
[137]
1 / 3
Sideav 3

Sporty og flotte shorts for menn i svart

adidas er på toppen på markedet for å produsere sportsklær, samt klær til hverdaglig bruk. Innovasjonen byr på plagg av ypperste kvalitet med flere teknologiske funksjoner. I garderobeskapet slår det sjeldent feil med et par med svart shorts tilherre, da det passer til det meste av antrekket. Mye av inspirasjonen er hentet fra gatestiler og retrostiler. En kombinasjon som byr på originalitet, kvalitet og modernitet. Shortsene glir derfor rett inn i moteverdenen. En av de største fordelene med shorts er at du har stålkontroll over muskelbevegelsene, formen og ytelsen på treningen.

Komfort og anvendelighet til trening med herreshorts

De flotteste svarte herreshortsene byr på komfort og stil til enhver anledning. En kompresjonsshorts gir god muskelstøtte på riktige steder. En noe løsere shorts i college-stoff byr på topp komfort. I tillegg kan en svart shorts til menn med lettere overlag i elastan og nylon by på mer lettelse på farten med et tettsittende underlag i polyester. Med de fukttransporterende funksjonene, så topper det listen av komfortabel shorts til hard trening. Liker du en mer klassisk variant, finner du fotball-shorts som passer fint med hettegenser eller en t-skjorte.

Bli sett når du løper

Noe du ikke skal undervurdere er reflekser, da spesielt med tanke på utendørsløping på mørke kvelder. Det er så viktig å beholde sikkerheten sin og andres. Derfor finnes det en variant av kortbukser i svart som er synlig i mørket, da de har tydelige reflekser. Refleksene er designet for å vare en stund, så du kan løpe med dem i all sikkerhet lengst mulig selv etter vask. Det beste tipset til å ivareta kortbuksene er ved å la dem lufttørke etter vask for å unngå unødvendig slitasje. Alle shorts er heldigvis levert med gode vaskeinstruksjoner, som du enkelt kan forstå. Ethvert plagg fortjener like god pleie, da spesielt de flotte kortbuksene.