alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Rosa sko

 
[112]
1 / 3
Sideav 3

Lekre, komfortable og råtøffe – rosa sko fra adidas

Ikke bare skal joggeskoene dine føles behagelige ut på foten, men de må også ha et kult ytre – og du får begge deler når du velger rosa sko fra det spennende utvalget til adidas. Vi har løpesko, sneakers og andre sko som hever antrekket ditt til nye høyder på et blunk. Rosa løpesko fås med avanserte egenskaper som Bounce- og Boost-teknologi for bedre demping og god energiretur. Mange modeller fås med overdel i mesh for god ventilering. Skoene gir god støtte under løpeturen. Den friske rosafargen gjør det kanskje enda litt lettere å komme seg over dørstokkmilen? Du finner også klassiske sneakers blant utvalget vårt i en stilig rosafarge. Disse kjennetegnes av ikoniske 3-Stripes på siden i kontrastfarge, og de har en ren og elegant silhuett. Det gjør at rosa sko fra adidas kan styles til mange typer antrekk. Hverdagslige antrekk for et sporty preg, mens festklærne får en fresh følelse over seg.

Stort utvalg av adidas rosa sko

Du får som nevnt både rosa løpesko og rosa sneakers her hos oss, men du finner også rosa sandaler til lange dager ved vannkanten. Du kan også bruke dem når du skal en tur til svømmebassenget, og du vil ha sko til å bruke til og fra dusjen. I tillegg kan du velge deg ut lekre rosa barnesko som ser ut som voksenmodeller. Barneskoene er behagelige for føtter i vekst, og de passer både til trening og til aktiv lek på fritiden. Uansett hvilke rosa sko du ender opp med å velge, er vi sikre på at du blir fornøyd. Alle våre modeller er av topp kvalitet. Husk på å impregnere skoen dersom det er behov for det – da varer den mye lenger. Tørk gjerne av skoene underveis for å fjerne flekker.

Relaterte produkter

På adidas finner du alle Sko relaterte gjenstander, som Menn sko, Sko dame og Barnesko. Ta en titt gjennom vårt brede utvalg av produkter!